fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

De coolste krijtsets allertijden!

We hebben allemaal voor de kinderen wel iets van krijtjes, viltstiften of kleurpotloden in huis. Deze krijtsets zijn echter van een heel ander kaliber…

Design krijtsets
Bij deze mooie krijtsets gaat het namelijk niet echt meer om de krijtjes zelf, maar om het prachtige design! De houten houders komen uiteraard met een set krijtjes en worden ontworpen en geproduceerd in Australië. Het merk Bear and Sparrow is de passie van de ontwerpster en dat zie je terug in haar mooie ontwerpen. Ik viel compleet voor de zwarte teckel, maar er zijn sinds kort twee mooie nieuwe designs aan het assortiment toegevoegd. Wat dacht je van de enige echte Batmobiel en een vrachtwagen met oplegger? Beide kunnen echt rijden en kun je uitkiezen in naturel hout of verschillende kleuren. Zo kies je de lievelingskleur van je kleine Picasso, of natuurlijk een kleur die mooi past in de speelhoek!

Creatief
Naast het feit dat deze krijtsets natuurlijk een echte eyecatcher zijn en meer ‘voor de heb’, is krijten natuurlijk een goede bezigheid om de fantasie te stimuleren en soms zelfs emoties te uiten. Kinderen zitten gefocust en hebben toch een moment ‘rust’. Creatief bezig zijn kan nooit kwaad!

Wat van ver komt…
Je voelde de bui al hangen toen je Australië las, dat klopt! Op dit moment zijn ze alleen nog Down Under verkrijgbaar, maar wie weet is er een toffe webshop die deze funky krijtsets naar Nederland haalt? De teckel, Batmobiel en vrachtwagen met oplegger zijn omgerekend tussen de €37,00 en €43,00. Niet goedkoop, maar dit koop je natuurlijk ook niet als setje krijtjes. Dit koop je als gadget! De sets zijn hier verkrijgbaar.

Krijtsets