fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn / Kraamkado

Stel je eigen duurzame babygym samen

Soms ben je ergens naar op zoek en dan is alles het nét niet. Het materiaal is niet wat je zoekt, de kleuren zijn te druk, deze babygym neemt wel héél erg veel ruimte in en de andere is weer te saai. Dat probleem heb je hier niet, want deze duurzame babygym stel je zelf samen! Ideaal!

Loullou

Loullou is een Deens merk, opgericht door ontwerper Laerke Rune. Loullou is een wereld waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten en waar kinderen gestimuleerd worden om vrij te spelen en te ontdekken. De producten die ze ontwerpen zijn afgestemd op de ontwikkelingsfasen van kinderen.

duurzame babygym loullou

Duurzaam

Doordat de ontwikkeling van kinderen een natuurlijk en puur proces is, kiest Loullou ervoor om de materialen waarmee ze werken ook puur en natuurlijk te houden. Zo blijft het proces van ontdekken, spelen en leren ook zo puur mogelijk. Een mooie gedachte, waar ik compleet achter sta!

Play babygym

Oorspronkelijk ontwierp Laerke deze gym voor zijn dochter, maar het resultaat was zo mooi, dat dit het eerste product van Loullou werd. De basis is gemaakt van hout en heeft een strakke vormgeving. Door middel van de gaatjes bovenin, kun je zelf de speeltjes kiezen voor jouw kleine en ook regelmatig een ander speeltje ertussen hangen, om je baby te blijven verrassen. Ook kun je zo inspelen op de ontwikkeling en interesses van je kindje. Als hangers of speelgoed om eraan te hangen kun je kiezen voor funky konijnen koppies, houten bijtringen in de vorm van een panda, vlinder of wasbeer, houten bolletjes wolkjes, bijtkoorden of houten wiggen. Eigen speelgoed is natuurlijk ook leuk om mee te combineren! Lekker zelf kiezen dus en super mooi vormgegeven!

duurzame babygym loullou

Verkrijgbaar

De 1st play duurzame babygym is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij de eco lifestyle webshop Kinderwonderland, waar je het standaard frame koopt voor €106,95. Je kunt nog kiezen uit 4 kleuren in een detail om de gym mee in elkaar te zetten; naturel, grijs, blauw of roze. De losse onderdelen om je gym mee te personaliseren zijn verkrijgbaar vanaf €15,95. Leuk om deze onderdelen bij elkaar te sparen op een kraamfeest bijvoorbeeld. Een mooi, stijlvol, origineel en duurzaam product!

Pic credits: Loullou & SuzieQ Store