fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Beauty van een design wipper!

Een wippertje: de uitkomst voor iedere ouder met een baby in huis! De kleine is er toch lekker bij, ligt comfortabel en kan heerlijk om zich heen kijken. Toch net iets meer contact dan vanuit de box! Aangezien je een wipper veel in de woonkamer zult gaan gebruiken, mag deze er best aardig uitzien toch?

Design wipper

Ik vond een wipper voor je die echt gezien mag worden. Sterker nog, in dit geval zul je zeggen: ‘Hey, heb je mijn wipper al gezien?’. Deze beauty komt van het Franse merk Charlie Crane, waar ik groot fan van ben! Eerder schreef ik al over de prachtige kinderstoel van dit mooie merk hier op de blog. Vandaag is de mooie design wipper aan de beurt.

LEVO_Aruba_Blue_trois-quart_1024x1024LEVO_Aruba_Blue_face_1024x1024

Franse ontwerpers

Charlie Crane werkt samen met de nieuwe generatie Franse ontwerpers, die hun inspiratie vinden in Scandinavisch design uit de jaren 1950 tot 1960. Er worden voor de ontwerpen alleen maar natuurlijke materialen gebruikt, zoals in dit geval het mooie hout. Door dit te buigen en het ronde vormen te geven, spreekt het kinderen (en hun ouders die van design houden) direct aan.

Charlie Crane Levo

Deze wipper luistert naar de naam Levo en past perfect in verschillende interieur stijlen. Het strakke ontwerp met organische vormen is prachtig en de combinatie met de mooie stof en de ergonomische beweging die de wipper maakt, zorgt ervoor dat dit een echte must-have is voor design liefhebbers.

LEVO_W_JAZZ_Front_1024x1024LEVO_W_JAZZ_3-4_1024x1024

Verkrijgbaar

De wipper is verkrijgbaar in twee soorten hout: naturel en donkere walnoot. Qua stof kun je kiezen uit 4 uni kleuren: olijfgroen, zeeblauw, zacht grijs en offwhite (oeh, tricky!), maar er is ook een speciale print gemaakt als limited edition. Dit mooie merk is in Nederland nog maar in twee stenen winkels verkrijgbaar (volgens de Charlie Crane website), maar gelukkig ook online bij onze zuiderburen van de webshop Lunabloom. Hier heb je de uni wipper voor (niet schrikken) €189,00.

LEVO_Cesar_1024x1024LEVO_W_GREY_Side_1024x1024