fbpx
Menu
Fietsen - Auto's - Hobbelen / Kind zijn

Nieuwe merk speelgoedauto’s in Nederland!

Ben je gek op New York? Dan ben je vast verliefd op Brooklyn! De plek waar het bruist en borrelt van de creativiteit, authenticiteit en originaliteit. Het nieuwe merk speelgoedauto’s wat ik je laat zien is hier ontstaan!

speelgoedauto's-candylab-toys

Passie

Een succesvol kickstarter verhaal resulteerde in Candylab Toys. Een liefde voor de romantische jaren ’60 in Amerika in combinatie met een passie voor duurzaam design speelgoed. Vintage auto’s zijn omgedoopt in een nieuw en strak jasje, waar jong en oud mee wil spelen.

towie_L_large

Speelgoedauto’s

Deze auto’s hebben een lekkere retro uitstraling en doen je denken aan oude Amerikaanse films. Toch is het ontwerp super strak en ook helemaal van nu. De bolides worden gemaakt van berkenhout en beschilderd met verf op waterbasis. Alle auto’s hebben echte rubberen banden en voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen. Je kleintje kan er dus prima mee spelen, maar ze zijn natuurlijk ook super decoratief op bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer.

Assortiment

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals racers, een taxi, politieauto of brandweerwagen. Ook is er een takelwagen, voor als er iemand pech heeft, plus een coole stationwagen inclusief surfplank met bijpassende caravan. Voor de echte surfers onder ons, is dat natuurlijk te gek! Alle speelgoedauto’s hebben een afmeting van ongeveer 18 cm lang, bij 7 cm breed bij 5 cm hoog. Ze zijn online verkrijgbaar vanaf €31,95 bij onze vrienden van Little Wannahaves!

 

peelgoedauto's-candylab-toys-2