fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Charlie Crane kinderstoel!

Op het gebied van kinderstoelen zijn er in Nederland denk ik drie soorten die je in de meeste gezinnen tegenkomt. Ik kwam een fantastisch merk tegen met een hele mooie verfrissende kinderstoel.

Charlie Crane
Persoonlijk kende ik dit merk nog niet. Het is een Frans merk wat zich richt op het ontwikkelen van kindermeubels voor baby’s en kinderen, waarbij functionaliteit, comfort en design de hoofdrol spelen. Charlie Crane werkt samen met de nieuwe generatie Franse ontwerpers, die de technische kennis hebben, maar zich ook laten inspireren door Scandinavische invloeden uit het verleden.

Tibu
Dat is de naam van deze mooi vormgegeven kinderstoel. Het ontwerpersduo Gaspard Tiné-Berès en Tristan Kopp hebben deze stoel op de kaart gezet met zijn prachtige design én functionaliteit! Deze kinderstoel is namelijk te gebruiken vanaf 6 maanden met het kussen en de houten veiligheidsbeperking. Vanaf 1,5 jaar oud kan het kussen eruit en bij de leeftijd van drie jaar is het veilig om kindjes zonder de houten beperking in de stoel te laten zitten. De zitting kun je naar voren schuiven en de voetensteun omlaag verplaatsen in 5 verschillende posities. Tot een leeftijd van ongeveer acht jaar kunnen kinderen deze stoel gebruiken. Ideaal toch?!

TIBU-Evolution

Design
Ik vind het een stijlvol ontwerp, wat er veilig en stabiel uitziet. Het metalen frame is uitgerust met twee soorten geleiders, waardoor je dit veilig aan kunt passen op gladde en stugge ondergronden. De stoel voldoet aan alle veiligheidseisen en de combinatie met de kleuren en het hout vind ik zelf super mooi! Wel is dit een stoel voor echte designliefhebbers. Je zal begrijpen dat hij niet goedkoop is, maar als je het geld ervoor over hebt kun je er lang plezier van hebben en heb je echt iets origineels in huis!

De Tibu van Charlie Crane is online verkrijgbaar in de Belgische webshop Luna Bloom voor €269,00.

kinderstoel-charlie-crane