fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

Bamboe servies voor kids!

Laatst liet ik jullie al een veilige optie aan kinderservies van hout zien van Blue Brontide. Dit waren mooie diepe borden in de vorm van dieren koppies. Nu heb ik nog een tof alternatief: bamboe servies voor kids!

Bamboe servies

Kinderservies van bamboe is helemaal hot! Het is een natuurlijk materiaal, dus veilig voor je kleintje. Over melamine als materiaal lees je de laatste tijd dat het minimale hoeveelheden aan giftige stoffen kan loslaten als het verwarmd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de vaatwasser of magnetron. Zelf gebruik ik geen magnetron, maar de vaatwasser, daar wil ik echt niet zonder!

Bamboe is niet geschikt voor de magnetron, maar kan wel gewoon in de vaatwasser op een niet al te heet programma (tot 60 graden). Dat is toch wel makkelijk!

bamboe servies oh yeah baby

Eef Lillemor

Eef kennen we al van haar vele lieve en schattige ontwerpen. Je komt ze tegen op posters, postkaarten en in de vorm van nachtlampjes. Dus mocht je op zoek zijn naar een klein en betaalbaar lampje (€9,95) in de vorm van een regenboogje, wolkje, nijlpaardje of ster, dan moet je even in haar webshop neuzen. Haar posters zijn te leuk en je kunt zelfs ook geboorteposters krijgen, met de naam en geboortedatum van je kleine erop! Ook stickers, tassen en nog veel ander moois, alles in haar eigen mooie stijl.

bamboe servies oh yeah baby

Aan tafel!

Dit mooie bamboe servies is verkrijgbaar per stuk, maar ook per set! Kies je voor lovely weather, compleet met de regenboog, zon en wolk? Of is je kleine een dierenvriend en ga je voor de set met koala, vos en een leeuw? De sets bestaan uit een bord, een schaaltje, een beker plus een vork en lepel. Als basis de mooie kakhi kleur van bamboe, in combinatie met de kenmerkende pastels in het blauw, roze, zacht geel en mint. Een mooi kado waar je lang plezier van hebt én veilig voor je kind!

De losse artikelen zijn verkrijgbaar in de Eef Lillemor webshop vanaf €4,95 en de set heb je voor de actieprijs van €25,95. Welke set is jouw favoriet? Ik ga voor de lovely animals!