fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Badkamer inspiratie: 5 x stijl en kleur

Zalm, gemarmerd en iniminie… Dat is onze badkamer. Oh ja, en 20 jaar oud. Het is dus echt tijd voor een make-over en daarom ging ik op zoek naar de tofste badkamer inspiratie! Kijk je mee?

De badkamer verbouwen

Het is eindelijk zover: we gaan de badkamer opknappen. Ik zal even een beeld schetsen: mini ruimte, zalm gemarmerde tegels én zeker 20 jaar oud. Bijna raakt hij weer in de mode, maar toch is de tijd aangebroken. Waar te beginnen? Badkamer inspiratie opdoen!

Lichte badkamer inspiratie met kleur

Heel eerlijk, een lichte badkamer is natuurlijk altijd goed. Er mag van mij best wat kleur in, al denkt mijn wederhelft daar anders over…Een licht kleur, in combinatie met zwart of hout, zoals hieronder is lekker fris, maar toch speels! De manier van tegelen op rechts vind ik ook wel even wat anders en de mozaïek tegel badkamer op links geeft weer een licht oosters sfeerje…

badkamer tegelspinterest, allmodern, mamsatwork

Zwart witte badkamers

Hoewel ik een kleurtje erg leuk vind, is dat zwart witte ook wel erg mooi en lekker strak. Die zwarte kranen in combinatie met zo’n grote ronde spiegel met lijst vind ik wel echt heel erg tof! Ik vind de combinatie van zwart-wit met hout ook erg stoer. Wat dacht je van dat zwarte visgraat muurtje met die koperen kraan? Wat een beauty!

badkamer zwart witthehouseforhome, homedeco, dcdf

Turquoise badkamer tegels

Op de één of andere manier blijf ik dit zo’n ontzettend mooie kleur vinden! Het is gewaagd, maar hoe mooi in combinatie met dat goud?! Die hexagon vorm tegels ben ik compleet verliefd op, maar die glanzende visgraat tegels zie ik ook wel helemaal zitten. (Leuk ook trouwens als je partner van mat en grote tegels houdt, hahaha!)

turquoise tegels badkamerturnerpocock, baldosategels, ganvast 

Zwarte badkamer inspiratie

Wow, nog niet aan gedacht, maar kijk eens hoe ontzettend mooi! Ik weet niet of ik hier in de ochtend echt wakker van wordt, maar aan het einde van de dag is het natuurlijk heerlijk om hier even af te spoelen en de tanden te poetsen! Helemaal zen zou ik hieruit komen denk ik! Weet die ronde spiegel en heb je die planten gezien? Wat een ontzettend gaaf idee!

zwarte badkamervogue, interiorjunkie, homedeco 

Nieuwe badkamer

Uuhhmm, deze inspiratie is natuurlijk prachtig, maar hoe staat dit in een badkamer van 1 m2? Laat mij daar nog even goed over nadenken… Tijd om keuzes in stijl in kleur te maken! Wat voor sfeertje vind jij het mooiste? Laat het mij gerust weten!

Meer interieur- en badkamer inspiratie? Je vindt het op de blog!

Afbeeldingen header: ssalledebain, homedeco, byshnordic