fbpx
Menu
Traktaties

Afscheid traktatie voor de juffen op de opvang

Hulde voor de juffen! De dames de opvang zijn stuk voor stuk super leuk en lief. Ik heb toch altijd een zwak voor de mensen die voor mijn kind zorgen. Daarom ging ik op zoek naar een leuke afscheid traktatie voor de juffen.

Samen opvoeden

Ze geven om hem, maken hem blij, steunen hem in zaken die hij moeilijk vind en begeleiden hem in de opvoeding. Hoewel ik Otis natuurlijk 4 dagen thuis heb, zorgen zij ook drie dagen overdag voor hem. Eigenlijk doe je de opvoeding dan natuurlijk een beetje samen. Dat vind ik althans. Ruim drie jaar lang hebben ze mijn zoontje meegemaakt in zijn leuke buien, maar ook in zijn driftige en moeilijke buien. Zij kennen mijn kind door en door en weten precies wat zijn sterke punten en zijn valkuilen zijn.

Liefde voor de juffen van de opvang

Ik vind het fijn dat hij daar altijd graag komt en ben dankbaar voor het sparren. Er waren zat momenten dat ik het even niet meer wist. Toen waren de juffen daar om mij advies en hun kijk op de zaak te geven. Dat heeft mij ontzettend geholpen! Ik heb er tenslotte niet voor gestudeerd. Bijna iedereen kan een kind op de wereld zetten, maar niemand hoeft door een keuring of een examen te doen. Deze dames hebben die opleiding en tientallen jaren ervaring wél en daarom vond ik het fijn om regelmatig te overleggen.

Afscheid traktatie voor de juffen

Op Valentijnsdag, 14 februari, neemt Otis afscheid van de kinderen en juffen. Naast de traktaties voor de kinderen, wil ik natuurlijk ook iets leuks voor de juffen regelen. Ze verdienen het, dus ik ging op zoek naar leuke en originele afscheid traktaties voor de juffen!

Afscheid traktatie 1: Theelicht houder met kaartje

Super cute! Een leuke theelicht houder kun je gemakkelijk vinden bij een Xenos of Action en deze kaartjes zijn van Sukha. Passen deze niet, dan kun je ze ook online vinden en printen.

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 2: Potje drop

Bedankt juf! Het zit dr’op! Leuk zo’n weckpotje met een kaartje eraan, eventueel met leuke foto!

afscheid traktatie juffende wonderwerkplaats

Afscheid traktatie 3: Spektaculair!

Bedankt voor een SPEKtaculaire tijd op de kinderopvang! Ook een leuke variant is het maken van een spek vuurpijl, met van die lange draaispekken op een grote saté-prikker en een driehoek spek geknipt als punt van de vuurpijl. Hier kun je dan weer een leuk kaartje aan hangen.

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 4: U was mij er eendje

Super leuk om een klein rubber eendje op een glazen potje te plakken en deze te vullen met iets lekkers! Juf, u was mij er eendje!

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 5: Bloembol in pot of mok

Juf, bedankt dat u mij hebt helpen groeien en bloeien! Super leuk om een bloembol in een leuke pot of mok te zetten. Een leuke vlag erin en je bent klaar!

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 6: Aju paraplu

Iedereen houdt van chocolade en natuurlijk ook de juffen. Wat dacht je van een heerlijk ingepakte Tony Chocolonely reep met een paraplu erop? Aju paraplu!

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 7: Gevulde potjes in de mix

Deze rits met kleine weckpotjes vind je bij de action. Ieder potje vul je met iets anders. Bijvoorbeeld:

Drop – Het zit dr’op!
Nootjes – Ik heb geweldig van u genoten!
Skittles – U gaf mijn dagen kleur!
Fisherman’s friend – Voor als u een traantje moet laten.

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 8: Klok

Dank voor AL(je)TIJD! Een leuk idee voor de juffen van de opvang. Zo zullen ze altijd aan je denken als ze op de klok kijken…

afscheid traktatie juffenmamabaas

Afscheid traktatie 9: Een flesje vol liefde

Een flesje vullen met hartjes snoepjes is natuurlijk super cute! Bedankt voor al uw liefde!

afscheid traktatie juffen

Afscheid traktatie 10: Handzeep

Bij u was ik in goede handen! Deze foto is nu niet zo fantastisch, maar het is natuurlijk leuk om een mooie stenen zeeppomp te kopen en deze met watervaste stift of verf te versieren en er een leuke boodschap op te zetten: Bij u was ik in goede handen!

afscheid traktaties juf

Afscheid traktatie 11: Bere-gezellig

Een weck potje met gummy beertjes erin past natuurlijk perfect bij de boodschap: Het was bij u bere-gezellig!

afscheid traktatie juffen

Afscheid nemen: een nieuw begin!

Ach, die lieve juffen! Ik vind ze allemaal stuk voor stuk zo leuk en lief! Zo jammer dat we deze mooie tijd op de opvang gaan afsluiten. Dat hoort natuurlijk bij het leven, maar we gaan ze wel missen! Gelukkig zien we ze nog als ik Otis ophaal van de buitenschoolse opvang, wat in hetzelfde gebouw zit!

Heb jij nog een leuk idee of zelf een originele afscheid traktatie voor de juffen gemaakt? Deel het gerust, want ik ben erg benieuwd!