fbpx
Menu
Kind zijn / Puzzels

5 mooiste XL vloerpuzzels

De grote XL vloerpuzzels zijn hier thuis favoriet! Iedere dag komen de dozen tevoorschijn en wordt er druk gepuzzeld. Het is voor kinderen leuk om te doen en stiekem steken ze er ook nog wat van op!

Puzzelen

Het is heerlijk om als kind even te puzzelen. Een moment van rust, maar toch bezig zijn. Mijn drukke peuter Otis is op zo’n moment in complete focus en helemaal zen! Hier worden meerdere keren per dag de puzzels gepakt en hij blijft het leuk vinden. Ook al maakt hij ze steeds sneller en soms zelfs ondersteboven! Ja, je leest het goed!

Ontwikkeling

Naast een leuke bezigheid, steken kinderen van puzzelen ook nog wat op! Wat dacht je van ruimtelijk inzicht en visuele vaardigheden? Deze komen later enorm van pas bij het leren lezen, schrijven en rekenen. Hiernaast kun je ze als ouder altijd extra stimuleren, door over de puzzel te kletsen. Je kunt samen benoemen wat je ziet, tellen en de kleuren bekijken. Waar zie jij de aap? Welke dieren heeft de puzzel nog meer? Hoeveel vlinders staan er op de puzzel? 

Happy birthday

Meneer is bijna jarig, dus ik denk dat het tijd is om zijn puzzel collectie even aan te vullen. De directeur wordt drie jaar oud, maar de puzzel die hij in december gekregen heeft vanaf 3 jaar en ouder heeft hij in een poep en een scheet gedaan. Tijd om even de leukste XL vloerpuzzels op te snorren voor mezelf én voor jullie natuurlijk!

5 mooiste XL vloerpuzzels

Ik ben eruit! Dit vind ik de leukste 5 XL vloerpuzzels die ik kon vinden! Inmiddels staan er al twee braaf ingepakt op hem te wachten, klaar voor zijn verjaardag. Welke vind jij het leukste of heb jij er één thuis die ook in dit rijtje thuis hoort?

  1. Djeco dierenparade – 36 stukken – 138 cm breed – €17,50
  2. Londji op naar de maan – 24 stukken – 135 cm hoog – €23,50
  3. Djeco draak – 58 stukken – 138 cm lang – €17,50
  4. Londji mijn planeet – 52 stukken – 65 cm diameter – €23,50
  5. Londji olifant vriend – 36 stukken – 70 cm hoog – €23,50