fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Kind zijn

Deze design glijbaan mag binnen staan!

Ik wist het zeker: een glijbaan hoort NIET in huis, nooit niet! Totdat ik deze design glijbaan zag…

Hoera!

Otis was begin dit jaar jarig en kreeg voor zijn tweede verjaardag een glijbaan. Ik woon nu eenmaal niet in een vrijstaande villa, dus dit was een glijbaan voor in de tuin. Een plastic exemplaar met meer dan twee hysterische kleuren was dus nog net te doen voor mij ;-). Mocht je ruimte hebben in je woning voor een glijbaan, dan heb ik een mooie match voor je…

jupiduu-glijbaan-blue-whale-blauw-hout-145x43x68cm_1_1024x1024

‘Speel’tuin

Bij mijn kleine aap is de glijbaan favoriet als we in de speeltuin zijn of als hij op het schooltje (de opvang) is. Laatst is onze tuin goed onder handen genomen en dit is nu een echt kinderparadijs! Opa heeft compleet verantwoord van mooi hout een groot speelhuis gebouwd en een grote vierkante zandbak. We hebben heerlijk kunstgras, dus mama hoeft niet te maaien en na een regenbui is het na een half uur alweer droog. Perfect om op te spelen en te hangen dus. Naast het mooie speelhuis en de zandbak, staat hier natuurlijk ook zijn nieuwe glijbaan, waar hij helemaal het mannetje mee is.

Design glijbaan

Waar de glijbaan van Otis met zijn DRIE felle kleuren wat mij betreft prima staat in de tuin, mag deze houten design glijbaan van het Duitse merk Jupiduu wel in huis staan bij mij! Als ik er de ruimte voor had natuurlijk… Doordat deze beauty van hout is gaat hij verschillende lichtingen mee en door het strakke ontwerp staat het prachtig in de woonkamer. Deze duurzame glijbaan is geschikt voor peuters en kleuters en is in drie kleuren verkrijgbaar: wit, blauw en roze. Onze zuiderburen van De Gele Flamingo hebben hem in de webshop staan voor €249,90. I know, design doesn’t come cheap, maar wat een plaatje!

jupiduu-glijbaan-pink-rabbit-roze-hout-145x43x68cm_1_1024x1024