fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

5 Clean beauty merken die je waarschijnlijk nog niet kent!

We zijn natuurlijk allemaal bekend met merken die natuurlijke ingrediënten voorop zetten, zoals natuurlijk The Body Shop, Naïf en Shampoo Bars. Er zijn nog ontzettend veel andere mooie merken, die leuk zijn om eens te ontdekken! Ik heb een lijstje gemaakt met 5 clean beauty merken die je waarschijnlijk nog niet kent!

Waarom clean beauty?

Ik vind het belangrijk om bewuste en zorgvuldig geproduceerde producten te gebruiken voor mijn lichaam, haar en gezicht. Deze zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, zijn dierproefvrij én vegan! Chemische ingrediënten gebruik in niet als dat niet nodig is en bij Beautyplaza hebben ze veel producten van clean beauty merken.

5 clean beauty merken

Zoals ik hierboven aangaf zijn er verschillende bekende clean beauty merken, maar in dit artikel laat ik je kennis maken met een aantal mooie merken waar je waarschijnlijk nog niet van gehoord hebt.

natuurlijke verzorging
clean beauty merken

1. Starskin

Een trendsetter op het gebied van huidverzorging met producten van hoge kwaliteit. Ze baseren hun ingrediënten op de medische wetenschap in combinatie met kruiden technologie. Ze gebruiken hoge concentraties aan ingrediënten en hebben innovatieve cosmetische producten met bewezen resultaat.

2. Olivia

Heerlijke zepen voor haar- en lichaamsverzorging met olijfolie als basis. Olijfolie heeft veel positieve effecten, zoals de hoge dosis vitamine e, die goed is voor de celbescherming en heeft daarnaast een desinfecterende werking. Het merk bestaat al sinds 1870 en wordt in Griekenland geproduceerd.

3. Maria Nila

Met de focus op haarverzorgingsproducten blinkt Maria Nila uit in 100% veganistische producten, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden.

4. Louis Widmer

Dit Zwitserse beautycare merk is opgericht door vader en zoon en is speciaal ontwikkeld om huidproblemen aan te pakken. Ze werken samen met dermatologen voor het beste resultaat en hebben een ruim aanbod in gezichts- en lichaamsverzorging.

bewuste verzorging
organic care

5. Ilia Beauty

Een lijn aan natuurlijke make-up die natuurlijk en organisch is. Ieder product bestaat uit biologische en natuurlijke botanica als basis en heeft transparantie over alle ingrediënten. Dit komt het resultaat ten goede!

Hopelijk heb je wat goede inspiratie opgedaan! Heb jij aanvullende merken in je badkamer staan? Laat het mij gerust weten! Meer lezen? Lees dan mijn top 5 bewuste verzorgingsproducten!