fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Met dit wolkenlampje in de zevende hemel

Wat een wolk van een lampje is dit wolkenlampje! Super schattig en door het leuke toetje een zachte en sprekende uitstraling, perfect voor wolken van kindjes ;-).

Decoratief en praktisch
Lampjes voor op de kinderkamer moeilijk? Tegenwoordig allang niet meer gelukkig! Deze leuke wolkenlampjes zijn neutraal, zodat ze in veel verschillende stijlen kamertjes passen, maar door de vormgeving zijn het echte eye-catchers en een must-have als je het mij vraagt. Het Nederlandse A Little Lovely Company heeft weer mooi werk afgeleverd!

Details
Deze beauty is verkrijgbaar in twee formaten. De kleine variant is 16,5 cm lang en 8,5 cm hoog en is verkrijgbaar in een witte en blauwe uitvoering. De grote heet niet voor niets ‘groot’, met zijn 45 cm breed en 25 cm hoog! Deze is in het wit verkrijgbaar en werkt door middel van een on/off touch systeem op LED verlichting. De kleine wolkenlampjes zijn leuk geprijsd, namelijk €12,95 en dus ook leuk om kado te doen! De grotere komen uiteraard een stukje duurder uit op €94,95, maar dan heb je ook wel wat! Onze vrienden van Little Wannahaves hebben ze uiteraard ingekocht en ze zijn zowel online als in hun winkel in Utrecht verkrijgbaar! Met je hoofd in de wolken van je kind? Toepasselijker kan niet!

Wolkenlampjes | Merk: A Little Lovely Company | Shoppen: Little Wannahaves | €12,95 of €94,95

wolkenlampje