fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Een piñata op je kinderfeestje?

In mijn Dubai tijd heb ik één keer een echte piñata voorbij zien komen op een kinderfeestje. Aan het einde van het feestje kwam deze tevoorschijn en de jarige mocht deze kapot slaan. Niet geblinddoekt in dit geval, het kind werd één jaar oud en blauwe plekken hebben we al genoeg ;-).

Origineel  idee
Piñata’s zijn vooral bekend als Latijns-Amerikaans gebruik, maar als je verder zoekt schijnt het dat vergelijkbare rituelen ook in Spanje en China gebruikt worden. Het beest of object kan allerlei vormen en kleuren hebben, wordt gemaakt van papier maché en heeft een luikje waardoor je hem kunt vullen met snoepjes, confetti en kleine kadootjes. Weer eens wat anders voor een kinderverjaardag en zeker origineel!

Piñata op maat
Het Roze Waterpaardje is gespecialiseerd in het maken van piñata’s en kan deze maken in iedere vorm die je kunt verzinnen. Luchtballonnen, minions, draken, dino’s, dieren, ijsjes, lego, je kunt het zo gek niet bedenken! Ook zijn er bijpassende stokken, versierd in dezelfde kleuren als de piñata beschikbaar: cool! Leuk om de kinderen op het einde van het feest te verrassen en ze nog even hyperactief weer terug naar huis te sturen ;-). Ik hoef je niet uit te leggen dat je het ding ook kunt vullen met mandarijntjes, maar of de kids daar om staan te springen is een tweede…

Zie hier wat toffe voorbeelden van op maat gemaakte piñata’s. Ze zijn verkrijgbaar bij Het Roze Waterpaardje tussen de €25,00 en €35,00.

pinata-op-maat