fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

De Ebzo zomercollectie is er!

Kunnen jullie ook niet wachten tot het weer zomer is? Gelukkig worden de dagen steeds iets langer en stijgen de temperaturen langzaam. Én niet te vergeten: de nieuwe zomercollecties zijn uit! Tijd voor een update!

Roept u maar!
Laatst heb ik jullie het nieuwe Nederlandse, handgemaakte merk Ebzo laten zien en we hebben daar ook een winactie mee gedaan. Weet je nog, waarbij jullie zelf iconen en woorden konden roepen ter inspiratie voor de nieuwe Ebzo zomercollectie? Die is NU uit, dus wie weet zit jouw suggestie er wel tussen!

Fris en fruitig
De collectie bestaat uit lekkere frisse en lichte kleuren die unisex te dragen zijn! Wit,  grijs en zwart met als popkleur geel! Ook zit er een leuke zwart-witte streep in, die je overal bij kunt combineren én heb ik een leuke gevouwen vliegtuigjes all-over print gespot! Waar we in de winter de knallers ‘ondeugd’ en ‘oh nee’ zagen, hebben we nu de stoere prints ‘baas’ en ‘doerak’! Ondeugd zit er ook nog in, als stoere sweater met korte mouwen. Qua iconen zien we de ananas, banaan en een ijsje terug en zijn er ook shirts te vinden met kruizen en driehoekjes. De coole harembroekjes zijn ook weer van de partij en er zijn nu ook jumpsuits en jurkjes bijgekomen! Super leuk!

De collectie shop je in de Ebzo webshop vanaf €24,00. Let op, ieder stuk is handgemaakt, geprint én voorgewassen door Kim, dus het krimpt niet! Makkelijker kan niet toch?

Wat vind jij van de collectie? En welk item is jouw favoriet?

ebzo-zomercollectie