fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Spelen én opruimen bij Deuz!

Goede combi al zeg ik het zelf! 😉 Deuz is een erg leuk Frans merk, wat ik tegenkwam bij PSikhouvanjou. Ze hebben een mooie collectie aan onder andere te gekke speeltenten, mooie stoffen opbergers, speelkleden en spellen gedrukt op stof. Ja, gewoon een mooie tent en geen tipi deze keer. Ik vind deze printjes super leuk, vrolijk en toch strak! Dots ben ik gek op! De gele blaadjes, rode hartjes en blauwe vogel figuurtjes zijn ook prachtig…

De tenten zijn gemaakt van een stevige kwaliteit bio katoen en hebben een raampje aan de zijkant en linten om de deur open te houden. Met slecht weer heerlijk om binnen wilde avonturen te beleven en in de zomer is het buiten in de tuin natuurlijk ook een toffe speelplek. Ze zijn 1.00 m x 1.00 m x 1.00, dus lekker ruim en de tent heeft een sterk houten frame. Uiteraard is hij ook wasbaar, ideaal voor kleine smeerpoetsen! De opbergmanden hebben een doorsnee van 30 cm en zijn 25 cm hoog. Ze hebben twee handige hangsels en hopelijk ruimen de kindjes lekker zelf hun zooi op met deze mooie opbergers!

Een mooie collectie én ook nog verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou! De tenten kosten €139,95 en de opbergers zijn €32,95.

Deuz