fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Naturel houten dieren speelgoed

Daar gaat ze weer met haar houten speelgoed. Sorry mensen… Ik wil jullie echt niet brainwashen, maar speelgoed van hout is gewoon echt mooi en gaat lang mee. Deze houten dieren zijn een perfect kado voor kleine kids.

Inspireren

Ik wil jullie op Oh yeah baby verrassen. Jullie producten laten zien die jullie nog niet kennen. Merken met een mooi en bijzonder design die het milieu in gedachten houden. Daar moeten onze kinderen natuurlijk ook nog lang mee doen. En hun kinderen en hun kinderen. Over jouw kinderen en hun kinderen gesproken, die kunnen ook met hetzelfde houten speelgoed spelen. Een investering in de toekomst! 😉

wooden-toys-stapeltoren-set-beer-kat-konijn-little-wannahaves-utrecht_custom_

Wooden Toys

Dit mooie merk werkt alleen met duurzaam geteeld beukenhout. Alles wordt stuk voor stuk gepolijst en blijft natuurlijk en onbehandeld hout. Het ziet er prachtig uit en staat mooi op iedere kinderkamer door de natuurlijke uitstraling. Leuk dus als kraamkado, want de kleintjes kunnen er mee spelen en het is nog decoratief ook!

Houten dieren om mee te spelen

Houten konijnen, poezen en beren, waarbij ze het lijfje, bestaande uit houten schijven kunnen opstapelen. Goed voor het ruimtelijk inzicht en de motoriek. Muizen, poezen en honden op wieltjes om achter elkaar het huis mee door te crossen. Wie zal de snelste zijn? Wint de muis het of toch de poes?

wooden-toys-kat-met-kleurpotloden-little-wannahaves-utrecht_custom_

Trekspeelgoed met drie houten hondjes, waarbij de hoofdjes bewegen als je rijdt. Een ander hondje speelt de xylofoon! Te gek toch?! Als mijn Otis wat kleiner was geweest, dan had hij deze echt te fantastisch gevonden en had ik de hele dag hetzelfde muziekje gehoord. Heb je ook de kat en hond op wieltjes gezien, die gelijk je kleurpotloden vervoeren? Een super tof design en multifunctioneel! Rollen, spelen en kleurpotloodhouder in één.

Deze mooie lijn naturel houten dieren speelgoed gaat jarenlang mee en is verkrijgbaar bij Little Wannahaves vanaf €12,95.wooden-toys-muisjes-op-wielen-little-wannahaves-utrecht-1