fbpx
Menu
Fietsen - Auto's - Hobbelen / Kind zijn

Winactie WaytoPlay: de flexibele autobaan!

Kennen jullie WaytoPlay al? Eerder dit jaar schreven we er al een keer een blog over en hebben we ook een winactie gedaan. Deze was zo ontzettend populair, dat we één van jullie nog een keer blij mogen maken met een mooie set!

WaytoPlay: flexibele autobaan

Voor degene die dit mooie product nog niet kennen, zal ik even een introductie geven. WaytoPlay is een heel erg tof product van Nederlandse bodem. Met deze flexibele stukken autobaan, kunnen de kids zelf een weg aanleggen, compleet met parkeerplaatsen, rotondes en zebrapaden.

way to play flexibele autobaan

Materiaal

Wat het leuke is aan deze flexibele autobaan is dat het gemaakt is van 100% kindveilig rubber, waardoor je het op verschillende ondergronden kunt gebruiken, binnen en buiten. Tijdens een regenachtige herfstvakantie kan er dus prima binnen gespeeld worden, maar de set kan ook goed mee naar buiten als het gesneeuwd heeft! De flexibele stukken kunnen goed over drempels over heuvels heen. Leuk om te combineren in de natuur dus met diverse obstakels. Misschien bouw je een heuvellandschap met sneeuw, waar je de weg aanlegt of maak je in het bos een tunnel met takken en bladeren waar je de autobaan onderdoor kan laten lopen! Het rubber spoel je natuurlijk zo af als het vies is en het gaat generaties lang mee!

Combineren

Nog een mooie eigenschap van dit product is dat je het met veel ander speelgoed (of in de vrije natuur) kunt combineren. Heb je al een houten treinbaan? Dan kun je deze mooi door elkaar heen gebruiken! Alle auto’s, wilde dieren of Duplo huizen en poppetjes kun je erbij betrekken en er zo een hele eigen wereld van te maken. Door deze eigenschap zal WaytoPlay al snel een favoriet zijn denk ik zo!

way to play

Verkrijgbare sets

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, die je onderling natuurlijk kunt combineren. Er is een ringweg (12 delen), een autoweg (16 delen) en een snelweg (24 delen) beschikbaar.

Special edition: Autoweg plus

Exclusief voor Oh yeah baby is er een special edition samengesteld die nergens anders verkrijgbaar is! Hoe gaaf is dat?! Deze set bestaat uit maar liefst 20 delen: de 16-delige autobaan set, met hierbij 2 extra rechte stukken weg en ook nog 2 keer parkeerplaatsen! Speciaal voor ons is er een leuke korting, wat natuurlijk goed van pas komt met de dure decembermaand. Deze set kost eigenlijk €57,00, maar met code OHYEAH heb je hem met €7,00 korting voor €50,00, geldig tot en met 31 december. Leuk toch?

way to play special edition

Winnen!

Jullie hebben geluk, want met de dure decembermaand in het vooruitzicht kan het natuurlijk geen kwaad om een kado te winnen voor je oogappel of om zo’n toffe set weg te geven! De Special edition set, bestaande uit 20 autobaan onderdelen, is te koop met korting, maar ook gewoon hier te winnen. Te gek toch? Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like WaytoPlay en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook wat jij een mooie uitbreiding of aanvulling zou vinden aan het huidige WaytoPlay assortiment.

Wacht niet te lang met meedoen, want we maken de winnaar komende donderdag bekend! Heel veel succes allemaal! De winnaar is Rewana Levi Huntink! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Stuur ons even een e-mail met je gegevens, zodat we je prijs naar je toe kunnen sturen: claudia@ohyeahbaby.nl.