fbpx
Menu
Babykamer - Kinderkamer / Thuis zijn

Kicken interieur met kids

Hoe mooi het ook misschien lijkt van tevoren in je hoofd, je gelikte interieur zal wellicht niet zo gelikt blijven als er eenmaal kleine wezentjes rondbanjeren die zich dagelijks laten gaan en het concept ‘rommel of troep’ totaal niet kennen.

interieur met kids

Interieur met kids

Dat is natuurlijk helmaal niet erg, want dat hoort er nu eenmaal bij. Ik kwam online een prachtig interieur tegen, gemaakt door Live Loud Girl. Tijdens mijn Dubai tijd ontdekte ik haar en haar stijl is zo te gek, dat ik haar ben blijven volgen. Ze mixt Scandinavisch design met Manhattan style, vintage met Ikea en verbouwd meubels totdat ze een eigen stijl hebben, helemaal te gek. Uiteraard komt er ook regelmatig een vleugje van haar Nederlandse roots voorbij. Ze maakt prachtige interieurs voor grote en kleine mensen en in dit voorbeeld zie je de ideale wereld. Een prachtig interieur voor ouders en toch ook speels en uitdagend voor kinderen! Zou jij jezelf hier zien wonen? Ik wel! 🙂 Licht, kleur en toch subtiel en speels voor kinderen. Perfect in balans a;s je het mij vraagt! Alleen vraag ik mij af hoe lang die lichte bank licht zou blijven in het geval van mijn zoon…

interieur met kids

 

interieur-met-kids

8

6