fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Verslaafd aan chocola

Ik rook niet, gebruik geen drugs en drink af en toe een wijntje. Soms een paar wijntjes, die tegenwoordig hetzelfde effect hebben als 3 hele flessen 10 jaar geleden. Vrij braaf dus. Er is echter één ding waar ik niet vanaf kan blijven….. en dat is chocola!

Gek op chocola
Chocola is altijd goed. Ik eet het, drink het en smeer het (op mijn brood dan). Puur, melk, praliné, wit, truffels, I don’t care, alles is welkom. Het tijdstip van de dag maakt ook niet uit, maar ik denk dat je dat al begrepen had. Het werkt bijna therapeutisch! Voel je je even klote, kom op, neem een lekker stuk chocola. Je problemen lost het niet op, maar lekker is het wel! Nu kreeg ik deze week wel iets heel bijzonders toegestuurd…

verslaafd-aan-chocola-2

De koning onder de chocola
Allemaal kennen we wel de bekende merken met lekkere repen en af en toe komt er een doosje met iets speciaals voorbij. De doosjes die ik deze keer voor mijn neus kreeg waren zeker niet de eerste de beste! All the way from Brussel (laten we eerlijk zijn, daar zitten de specialisten) van Planete Chocolat, een artisanale Belgische Chocolaterie. Misschien kennen jullie ze wel of zijn jullie er wel eens langsgelopen, ze zitten namelijk tussen Manneke Pis en de Grote Markt. Deze Belgische chocolade experts zijn echte choc-aholics en maken niet alleen op ambachtelijke wijze kwaliteitschocolade, maar brengen ook een complete choco-beleving! Denk aan chocolade demonstraties (yep, inclusief proeven!), workshops én zelfs een stadstour! Deze chocolade is handgemaakt van 100% pure cacaoboter en bevat geen conserveermiddelen en kleurstoffen. De pralinés worden ontworpen door Belgische artiesten, dus het zijn echt bijzondere kunstwerkjes.

verslaafd-aan-chocola-1

Moederdag!
Ik heb ze uitgebreid getest en ik moet bekennen: zo heerlijk kende ik ze nog niet! Briljant van smaak! Mocht je dus nog een idee zoeken voor een choco-addict zoals ondergetekende? Dan zijn deze echt heel bijzonder. Niet om naar binnen te schrokken, maar voor speciale momenten om echt van te genieten! Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag…

Je begrijpt dat ik er al een aantal achter de kiezen heb. Ik heb van ieder stuk genoten met mijn ogen dicht! Echt een kadootje en momentje voor jezelf! Wat nou massage of schoonheidsbehandeling? Deze chocola heeft op mij hetzelfde effect!

Een speciaal moederdag assortiment of chocolade voor een andere gelegenheid is verkrijgbaar in de Planete Chocolat webshop. Heb je op het laatste moment iets nodig? Ook geen probleem, want deze heerlijkheid wordt binnen 24 uur bezorgd. Need I say more?