fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

Nieuwe kindermode met stoere iconen!

Er is een new kid in town! Dit Nederlandse merk kindermode met stoere iconen is fris en heeft een eerlijke filosofie.

Kindermode met stoere iconen

High fives, vrolijke oogjes die je aankijken, waterval strepen, smiley faces en hartjes! Vrolijke en blije iconen kenmerken deze mooie en ruim opgezette collectie. Mooie basics met een goede print en in neutrale kleuren, die je dus gemakkelijk bij verschillende stijlen kunt combineren! Voor handgemaakte en met de hand geprinte kleding zijn deze prijzen ook super scherp!

No Colours

Nou ja, er wordt wel kleur gebruikt. De stoffen zijn grijs, wit, nude en zacht roze. Alle prints zijn zwart en met de hand op de kledingstukken geprint. No Colours produceert in kleine aantallen, zodat je nadenkt over de problemen in de mode industrie.

Filosofie

De jonge eigenaresse van dit label, Laura van Bakel, doelt hiermee op de fast-fashion industrie. Hierbij gaat het om grote producties tegen lage prijzen. Als je in de grotere winkelstraten kijkt, dan weet je precies welke winkels hiermee bedoelt worden. Door de lage prijzen en mindere kwaliteit doe je minder lang met de kleding en wordt het sneller afgedankt. Aan de andere kant, wat je dus niet ziet, worden deze kledingstukken vaak geproduceerd onder slechte werkomstandigheden en krijgen de harde werkers (ja, ook kinderen) een slecht loon. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan eens naar de documentaire ‘The True Cost’.

Hierdoor werkt No Colours alleen met ecologische stoffen en wordt ieder stuk met de hand gemaakt en geprint in Nederland. Een hoge kwaliteit die dus niet schadelijk is voor je kleintje of voor het milieu!

Ben je benieuwd naar de hele collectie? Neem dan gerust een kijkje in de No Colours webshop. Schrik niet, er zijn al aardig wat items uitverkocht, maar er zal vast meer op komst zijn! Je kunt ook altijd even kijken bij de andere online verkooppunten. High five!