fbpx
Menu
Kleding / Style

Win een Lastpakje!

Een Lastpakje, wie zit daar op te wachten? Nou, in dit geval JIJ, want we hebben het vandaag niet over kleine apen die niet luisteren, maar een tof, handgemaakt  kledingstuk, inclusief vette print, uit de zomercollectie van Lastpakjes! Past dit merk perfect bij jouw kleine, dan moet je toch echt even verder lezen…

lastpakje

De Lastpakjes zomercollectie

Is jouw dochter gek op eenhoorns, maar ben je nu weleens klaar met al dat roze? Dan is misschien de ‘spot de eenhoorn’ flare broek een goede tussenweg. Eet jouw aapie het liefst ijsjes als ontbijt? Dan zal de keuze snel vallen op de ‘ice ice baby’ print. Loopt er bij jullie een kleine wijsneus rond, dan kom je misschien snel uit bij de gloeilampen print. Ook aan de popcorn lovers, peper vreters en eieren snaaiers is gedacht in deze collectie. Geen idee waar ik het over heb? Check dan de webshop maar eens!

lastpakjes

Win een Lastpakje!

Gek op kleur en vrolijke, niet alledaagse prints? Dan is deze winactie echt iets voor jou! Deze week kun je namelijk een item uit de collectie kiezen voor je eigen Lastpakje! Even een extra aanvulling aan hun zomercollectie… Wat kun je doen om kans te maken?

  1. Volg Lastpakjes en Oh yeah baby op Facebook
  2. Volgen op Instagram is een extra winkans. Je vindt ons hier: Lastpakjes & Oh yeah baby.
  3. Laat een reactie achter op de blog of Facebook met jouw favoriete item uit de collectie!

Piece of cake toch? Wacht niet te lang want komende zondag maken we een winnaar bekend… Succes allemaal! En de winnaar is…. Petra de Vries! Gefeliciteerd met je prijs! Mail je mij je adres en welk item je wilt in welke maat? Dan gaat team Lastpakjes voor jou aan de slag!

lastpakje

Meer lezen over de nieuwste collecties? Kijk maar eens op de blog!