fbpx
Menu
Style / Tassen

Stoere kids rugtassen voor de mooiste avonturen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel leuke rugtassen voor kinderen te vinden en wéér kwam ik een mooi Nederlands merk tegen, die ik je zeker wil laten zien. Ideaal voor school, een logeerpartijtje of ander avontuur. Deze stoere kids rugtassen zijn nét even anders…

stoere kids rugtassen

Little Legends

Het merk of de webshop Little Legends kennen jullie misschien van de toffe collectie kinderschoenen. Misschien wel als de zus van &Suus, de interieur blogger die inmiddels haar eigen collectie in woon accessoires heeft liggen bij Kwantum (Wown). Naast de toffe bekende en minder bekende merken aan sneakers, sandalen, boots en baby schoentjes, is daar een eigen lijn aan rugtassen voor kinderen bij gekomen! Eigen ontwerp én super praktisch!

stoere kids rugtassen

Stoere kids rugtassen

Deze rugtassen zijn ideaal voor schoolgaande kids! Ken je namelijk die anti-lekbekers die altijd toch blijken te lekken of door de kleine monsters niet goed dichtgedaan worden? Het resultaat is een natte tas met inhoud :-). In deze rugtassen zitten aan de binnenzijde twee netjes, waarin je twee drinkbekers rechtop kunt zetten. Nét even iets veiliger dus! Ook zit er een voorvak op de tassen, handig voor iets kleiners als sleutels bijvoorbeeld. Er zit een stevig handvat aan en de hengsels voor de schouders zijn uiteraard verstelbaar, maar ook gewatteerd! Op iedere achterzijde zit een naamlabel, zodat iedereen weet van wie deze stoere rugtas is.

stoere kids rugtassen

Kids rugtassen met toffe prints!

Dan vergeet ik nog bijna het allerleukste van deze tassen… Dat zijn namelijk de toffe prints! Wordt het een donkerblauwe met gele tijgers of een roze met zwarte zwanen op wolkjes? Kiest jouw stoere exemplaar voor een lichtblauwe met adelaars erop of wordt het de lichtroze bunny rugtas, maar wél een bunny met zorro masker! Een dino tas inclusief scherpe tanden of print van een teckel in een trui? Veel keuze, maar iedere print is echt super stoer!

Deze tassen zijn verkrijgbaar in de webshop van Little Legends vanaf €29,95. Welke is jouw favoriet? Ik met mijn zoontje zou gaan voor de donkerblauwe met tijgers! Voor een dochter zou het zorro konijn favoriet zijn.

Meer tassen voor kinderen? Check gerust even de blog!

stoere kids rugtassen