fbpx
Menu
Kleding / Style

De zomer in met de Lastpakjes

Heb jij ook een klein ‘Lastpakje’ thuis rondlopen, die je natuurlijk wilt hullen in de meest vrolijke en originele creaties? Dan is het tijd om eens bij dit nieuwe merk een kijkje te nemen! Pas op, daar komen de Lastpakjes en ze zijn klaar voor de zomer!

lastpakjes

Het Lastpakje achter het merk

Mijn lieve vriendin heeft al decennia een verborgen talent, wat de laatste jaren gelukkig steeds meer de wereld in wordt geslingerd! Waar ze als kind al startte met cocktailjurken voor haar Barbies (gemaakt van een afgeknipte sok weliswaar),  maakte ze na haar opleiding Fashion Design veel jaren de meest gekke outfits voor haar werkgever in de theaterwereld. In haar eigen naaiatelier zagen eigen designs en zelfs trouwjurken het levenslicht. Merken als Lovely Lane en ook de yogalijn van Sophie de Buisonjé komen onder andere uit haar gouden handjes rollen en uiteraard heeft ze ook de productie verzorgd van mijn uitspatting You and Mini!

lastpakjes

De Lastpakjes kiezen voor prints

Toen zij zelf twee kleine lastpakjes op de wereld zette, begonnen de ontwerpen voor kinderkleding steeds meer te kriebelen. Er werden stoffen besteld, schetsen gemaakt en daar was het Lastpakjes icoon, de muze die model staat voor de collectie! Maartje heeft een zwak voor gekke prints en dat in combinatie met een mini outfit… Dan kun je haar wegvegen! Bij de Lastpakjes hoef je geen voor de hand liggende prints te verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bzzzende bijen op je shirt, een popcorn print om op te vreten, oldskool casette bandjes (mama, wat is dat?), de ijs ijs baby jurk of de bananarama print? Vrolijk, kleurrijk en speels!

lastpakjes

Zomercollectie

Vorig jaar ging de eerste collectie online en inmiddels is de zomercollectie een feit! Er zijn lekkere sweaters voor koele zomeravonden, maar je vindt er ook luchtige t-shirts, lange joggers en korte broeken. Ook de meiden zijn niet vergeten met de flare broeken, leggings, strokenrokken en jurkjes. Alles natuurlijk in de kenmerkende vrolijke en kleurrijke Lastpakjes prints, voorzien van het aapje! Ieder item wordt met de hand voor je gemaakt en door de kleine Lastpakjes zelf op de post gedaan.

lastpakjes

Shop till you drop!

Is jouw kleine Lastpakje dol op ijsjes, heeft hij of zij het temperament van een hete chili peper, hou je van hem of haar tot aan de maan en weer terug of kan het soms een draak van een kind zijn? Neem dan snel een kijkje in de webshop om te zien over welke print wij het hebben! Heb je een tof item op het oog? Dan is het slim om deze week de blog in de gaten te houden… Wij verklappen verder nog niets…
lastpakjes
Meer inspiratie voor kindermode? Je vindt het op de blog!