fbpx
Menu
Style / Tassen

Boho strandtassen voor echte meiden!

Voor ons moeders is zo’n raffia strandtas natuurlijk ook geweldig, maar ik moet jullie teleurstellen lieve mama’s. Deze boho strandtassen zijn toch echt voor jullie dochters gemaakt! Laat de mooie lange zomer maar komen!

Raffia strandtassen

Ook wij moeders kunnen niet zonder… Zo’n prachtige grote strandtas van raffia, voor als je echt naar het strand gaat óf juist inkopen gaat doen op de markt. Ééntje die je om je schouder of laag aan je arm hangt en waar je van alles in kunt stoppen. Een grote fles water, tijdschriften, een grote doek, zonnebrand, wat speelgoed, extra kleding en fruit voor naar het strand, of juist lekkere groenten en noten van de markt. Ideaal én je gebruikt het ontzettend veel!

boho strandtassen

Boho strandtassen

Deze beauties van boho strandtassen zijn echter niet gemaakt voor jullie lieve mama’s. Dit zijn mini exemplaren voor je eigen mini-me! Ze zijn namelijk 17 cm hoog en 34 cm breed zonder hengsel, dus perfect voor je kleine fashionista. De raffia tassen zijn voorzien van stevige hengsels, drie kleurige poms én leuke tekst in dik touw, wat bovenop de tas bevestigd is. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en teksten, dus er is vast wel iets wat écht bij jouw kleine boho girl past!

boho strandtassen

Beach babes

‘Little miss sunshine’ is voor de snoezige dametjes met de mooiste lach. ‘Sea, love and fun’ past perfect bij de iets wildere beach babes! De kleine girlie meisjes zullen de voorkeur geven aan ‘Little Mermaid’ en ‘Happy forever’ is voor de liefste grappenmakers. ‘La vie en rose’ is voor de levensgenieters en ‘I need lemonade’ past perfect bij de bijdehandjes. Zat keuze en te gekke kleuren! Zie je ze al hun eigen spulletjes hierin pakken als jullie op pad gaan? Te cute!

boho strandtassen

Boho strandtassen kopen

Deze boho strandtassen zijn te koop bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou en zijn van het merk Rose in April. Ze zijn verkrijgbaar voor €32,95 en ik denk dat je zomaar de hele zomer een klein blij meisje rond hebt lopen…

boho strandtassen