fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Prachtig handgemaakt houten speelgoed uit Polen!

Er is weer een prachtig nieuw merk bij aan handgemaakt houten speelgoed en dit keer komt het helemaal uit Polen. From Polen with love!

Geïnspireerd door de natuur

Het team achter Project Dzioopla bestaat uit een grafisch ontwrper, een fotograaf en een architect met een passie voor houten ontwerpen. Alle drie komen ze uit het noordelijk deel van Polen. Het deel wat omringt is door meren, bossen en de zee. De liefde voor de natuur, daar kun je niet omheen en dat komt ook duidelijk naar voren in hun producten. Deze zijn stuk voor stuk met de hand en liefde gemaakt van het prachtige materiaal hout! Ik heb natuurlijk een zwak voor dit materiaal. De textuur en het leven wat erin zit maakt ieder object uniek. Het duurzame aspect is natuurlijk ook erg belangrijk!

Project Dzioopla: passie voor hout

Dit nieuwe merk creëert ieder object met de hand en gebruiken alleen ecologische materialen. Als basis natuurlijk het hout met zijn eigen textuur en geur. Het zijn simpele en stijlvolle producten, waar de kindjes op meerdere vlakken plezier aan hebben. Over de ontwerpen is goed nagedacht, zodat het niet alleen om spelen draait. Net als in de natuur, is ook de ontwikkeling belangrijk, juist bij onze kinderen!  Dit heeft als resultaat een te gekke reeks aan prachtig speelgoed en hang mobielen, waarbij je eigenlijk niet weet wat je zou moeten kiezen…

Houten blokken

Om te beginnen hebben ze prachtige sets aan houten blokken in het assortiment, die met de hand gefabriceerd en beschilderd zijn. Het zijn niet gewoon zomaar beschilderde blokken, want tegelijkertijd kun je hier meerdere figuren mee maken. Het zijn dus ook puzzels! Bij de sets is er op iedere zijde een nieuw dier of voertuig geschilderd, waardoor je er niet op uitgekeken raakt en het voor veel leeftijden ontzettend leuk en mooi speelgoed is. De kleintjes kunnen ermee bouwen en later mee gaan puzzelen en zelfs eigen creaties maken. Goed voor de motoriek, het visuele inzicht én het analytisch denken!

Handgemaakt houten speelgoed

Naast de prachtige sets aan houten blokken hebben ze ook een te gekke en mooie dieren puzzel voor de kleintjes, waarbij je de dieren in elkaar kunt passen. Er is ook gedacht aan de plekjes boven het bedje, de box of andere plaatsen in huis. De stijlvolle houten mobielen passen hier prachtig met de beschilderde vogels en vissen in verschillende modellen en kleuren. Zie je deze losse vogels trouwens ook al hangen in je woonkamer of misschien wel een kerstboom vol? Te gek!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op de website van Project Dzioopla! Ze hebben aan mij er een fan bij!