fbpx
Menu
Behang - Stickers - Wanddecoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Behang voor snoepkonten op de kinderkamer!

Ontbijt jouw kindje het liefste met een lolly, gevolgd door wat spekkies en afsluitend met wat dropjes? Dan moet je dit behang voor snoepkonten echt even bekijken!

Snoepen en snaaien

Sommige kinderen worden het liefste groot op taartjes en snoepjes. Van ‘echt’ voedsel moeten ze niks weten. Mijn Otis is geen fantastische eter, maar ook echt geen snoepkont. Ik loop gewoon met hem door de winkel langs het snoep-pad en hij vertrekt geen spier. Als mensen hem soms in de winkel vragen of hij een snoepje wil, dan zegt hij ‘Nee’. Niet per sé omdat het niet mag van mij, maar hij geeft er gewoon niet om. Wat hij wel heel erg lekker vindt zijn taartjes! Die eten we natuurlijk af en toe als we iets te vieren hebben…

Behang voor snoepkonten

Kleine zoetbekkies vinden dit behang natuurlijk fantastisch! Het water loopt je in de mond, dus of het echt goed is voor de lijn, dat weet ik niet. Liever een behangetje met 300 taartjes op je muur dan 300 taartjes in je buik, denk ik dan maar. Van behang alleen wordt je niet dik ;-). Hoe te gek is dat behang met die spekkies of hartjes snoepjes? Lekker girly voor meiden die gek zijn op roze. Met zo’n muur is de kinderkamer in een mum omgetoverd tot candy-land!

Kek Amsterdam op de muur

Kek Amsterdam is de specialist in het aankleden van je muren, of dat nu is met te gek fotobehang, leuke muurstickers of sinds kort ook leuke posters, van bijvoorbeeld Nijntje! Naast dit zoete behang hebben ze ook leuke opties met dieren, boompjes en silhouetten van voertuigen. Fans van de bekende Kikker (van Max Velthuijs) of Fiep Westendorp kunnen ook hun hart ophalen, want daar is ook gewoon behang van! Genoeg leuke opties voor de kinderkamer!

Candy land

Dit super zoete behang voor snoepkonten kun je online bestellen voor €89,95 per rol, oftewel drie banen van totaal bijna 1,5 meter breed. Ook kun je online het behang op maat bestellen door de afmeting van je muur door te geven, dan krijg je een prijsopgave toegestuurd. Wordt jouw baby- of kinderkamer een kleine snoepwinkel?