fbpx
Menu
Mama zijn / Vervoer

Win een customized fietsstoeltje!

Heb je eerder deze week de blog over het design fietsstoeltje van Urban Iki voorbij zien komen? Dan staat deze inmiddels misschien wel op je wishlist! Je hebt geluk, want deze week kun je een customized fietsstoeltje winnen van Urban Iki!

Fietsen in stijl

Dit is niet zomaar een fietsstoeltje, maar een design exemplaar! Jouw kleine fashionista of fashion man toert in stijl mee op jouw fiets en kijkt zijn of haar ogen uit. In comfortabele positie komen jullie overal en kunnen jullie genieten van de wind in je haren en de zon op je snoet! In een door jezelf samengestelde kleurencombinatie ben je gegarandeerd van een mooie match bij je fiets, dus met Urban Iki kom je mooi voor de dag!

Customized fietsstoeltje

Het customizen is simpel. Je selecteert eerst een voorzitje of achterzitje en vervolgens kun je van drie elementen zelf een eigen kleur kiezen. De kunststof buitenkant, de zachte zitting en de verstelbare banden. De mooie en zachte kleuren geven een frisse look! De namen van de kleuren maken je al enthousiast. Heb je al eerder gehoord van fuji blue of sango peach? Of ben je meer een aotake blue of kurumi brown type? Bekijk de Urban Iki website voor de mogelijkheden!

Vrijheid op de fiets

Zie jij jezelf al met je kleine op avontuur gaan? Op de fiets naar het bos en daar bramen plukken om op een kleedje op te peuzelen. Vervolgens op zoektocht naar eikeltjes en dennenappels voor een leuke knutsel en onderweg naar huis even stoppen voor een ijsje. Samen op de fiets liedjes zingen en zonnebloemen tellen. Vrijheid, buitenlucht en genieten!

Win jouw eigen Urban Iki ontwerp!

Wil jij ook zo’n beauty van een fietsstoeltje winnen? Dan zou ik zeker meedoen met de winactie van deze week! We mogen namelijk een customized fietsstoeltje weggeven aan één van jullie! HOERA! Hoe maak je kans?

  1. Volg Urban Iki en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of Facebook waar jij een happy ‘Iki’ gevoel van krijgt!

Weten of je gewonnen hebt? Daarvoor moet je even geduld hebben tot komende zondag. Dan maken we de winnaar bekend. Heel veel succes allemaal! And the winner is… Sanne Naber! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Stuur mij even een mailtje, dan gaan we ervoor zorgen dat je snel kunt toeren op de fiets met je nieuwe fietsstoeltje!