fbpx
Menu
Behang - Stickers - Wanddecoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

5 x leuke wandopbergers ter decoratie op de kinderkamer

Wanden mogen ook ‘aangekleed’ worden op de kinderkamer! Dit kun je natuurlijk doen met muurstickers, een toffe spiegel, mooie posters óf leuke wandopbergers!

Kinderkamer inspiratie

Hoera! We delen vandaag weer wat inspiratie voor de kinderkamer! Wat blijft dat toch altijd leuk en wat is er toch oneindig veel toffe inspiratie over te vinden. Uren kan ik doorbrengen (of moet ik zeggen mezelf verliezen…) op websites als Pinterest, waarbij je van de ene beauty van een kinderkamer in de andere terecht komt! Zoveel verschillende stijlen en zoveel wat ik mooi vind… Maar ook zoveel mogelijkheden en zo weinig ruimte, hahaha! Ik zou wel 20 kinderkamers willen inrichten, maar ik heb maar één huis, dus we zijn snel klaar. 😉

5 x leuke wandopbergers

Deze blog gaat over leuke wandopbergers met een design touch. Die lege wanden zijn toch een stuk sfeervoller met een toffe poster of leuke wandopberger eraan, die je helemaal naar eigen smaak kunt indelen! Kleine poppetjes, zoals de sunny dolls, kleurrijke of monochrome nesting dolls, een mini foto in een lijstje, een plantje, de eerste schoentjes, een potje met het eerste haarlokje of een gepersonaliseerd houten autootje die de kleine voor de geboorte heeft gekregen. Bijzondere spulletjes met een emotionele waarde, of juist items puur voor de styling. Je kunt hem inrichten naar je eigen stijl en het is een eyecatcher op de kinderkamer, waarmee je kunt blijven variëren.

 1. String wandkasten

  @istome_store

  The boo and the boy

  Een te gek systeem, die je naar eigen smaak kunt samenstellen en uitbreiden, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Strak én stijlvol!

  String wandkast – vanaf €132

 2. Kleine huisjes aan de wand

  Decopeques

  @kidsinspirationdiary

  Losse huisjes zijn natuurlijk super leuk aan de wand, alleen of met meerdere bij elkaar. Het Scandinavische Ferm Living heeft een mooie serie beschikbaar, met verschillende kleuren achterwandjes, voor een speels effect!

  Ferm Living Studio opbergkasten huisjes – vanaf €88

 3. Losse vakken

  Mister Design

  Ook zijn er van het merk Muuto losse vlakken voor aan de muur verkrijgbaar, waar je een stijlvol plekje van kunt maken. Hierbij kun je natuurlijk weer zelf een samenstelling maken, als je gebruik wilt maken van meerdere vlakken. Naast de serie voor aan de muur, kun je dezelfde compartimenten ook krijgen voor op de grond!

  Muuto mini stacked opbergkasten – vanaf €99

 4. Ronde wandkast

  Jesus Sauvage

  Deze ronde wandkast is natuurlijk super stylish en kun je, net zoals de andere wandkasten, ook stiekem prima kwijt in de rest van je woning. Mooi licht hout past in veel verschillende stijlen en op de lange planken kun je veel mooie spulletjes kwijt.

  Ferm Living ronde kast – €149

 5. Groot huis voor de mooiste schatten

  Deze leuke wandopberger is een stukje groter, waardoor je er natuurlijk ook meer in kwijt kunt. Erg mooi met de gekeurde achterwand en met genoeg vakjes om je mooiste herinneringen in te bewaren. Die veer die je kleine vond tijdens jullie eerste vakantie, het eerste schoentje en nog veel meer!

  Ferm Living dorm groot huis opbergkast – €106

Genoeg mooie ideeën voor mooie kinderkamers dus! Hebben jullie thuis nog leuke wandopbergers op de kinderkamer, die perfect in dit lijstje zouden passen?

Al deze wandkasten zijn verkrijgbaar bij de webshop Mister Design, waar je ook heerlijk voor jezelf terecht kunt 😉 !