fbpx
Menu
Humor / Mama zijn / Opvoeding / Voor papa

Win dé boekentip voor peuter vaders

Heeft jouw baby-daddy ook soms geen flauw idee waarin hij belandt is? Welkom in de peuterfase! Deze week mogen we dé boekentip voor peuter vaders weggeven, dus let goed op als je hem (of jezelf) wilt verrassen!

Peutermanagement

Is jouw peuter Oost-Indisch doof als je zegt dat er gegeten gaat worden, maar staat hij al schuimbekkend te trappelen voor het raam als aan de andere kant van de stad dat valse riedeltje van de ijscoman afgaat? Zeikt hij zich bij jou vijf keer achter elkaar onder, terwijl hij op de opvang netjes naar de wc gaat? Heb je geen idee of je bij een driftbui keihard de supermarkt uit moet rennen en je kind achterlaten of slaafs erbij moet gaan staan wachten tot de storm over raast? No worries, you are not alone! Lang leve Henk, want hij weet raad!

Dé boekentip voor peuter vaders

Geloof mij alsjeblieft op mijn blauwe ogen: de overgang van baby naar peuter is niet niks. Van ‘Ik ben twee en ik zeg nee’ naar ‘ Ik ben drie en ik doe het lekker nie’. Welkom bij de fase van het uittesten en een eigen wil van heb ik jou daar! Als ouder moet je dan stevig in je schoenen staan, dus alle hulp is welkom. Dit boek is speciaal voor de vaders. Er wordt niet om de hete peuter-brei heen gedraaid en de schrijfstijl is vergelijkbaar aan de nieuwste managementtraining. To the point, maar wel met de nodige humor! Daar kunnen de meeste managementtrainingen nog wat van leren trouwens…

Win Peutermanagement voor mannen!

Deze week mogen we een exemplaar van Peutermanagement voor mannen weggeven aan één van jullie! Een top kado voor jouw peuter-daddy, die je stiekem ook zelf kunt lezen. Wil jij je man of vriend verrassen? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Like de Facebook pagina’s van Ikvader en Oh yeah baby.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons in een reactie op Facebook of de blog weten op welke momenten je Henk (de auteur) het hardst nodig hebt.

Komende zondag maken we de winnaar bekend, dus wacht niet te lang met meedoen. We wensen jullie allemaal veel succes!

We hebben een winnaar en dat is Wendy Joep! Van harte gefeliciteerd met je prijs en ik hoop dat jullie er veel tips en hilarische momenten uit kunnen halen! Stuur je mij een berichtje met je adres? Dan kan je je peuter daddy snel verrassen! claudia@ohyeahbaby.nl