fbpx
Menu
Educatief / Kind zijn

Win 5 x een Bobo pakket: voor leergierige kleuters!

Heb jij een kleuter in huis die gek is op werkjes maken? Lees dan vooral even verder, want ik mag deze week 5 x een Bobo pakket weggeven, speciaal voor leergierige kleuters!

Ken jij Bobo nog?

Ken jij Bobo nog? Dat blauwe konijn ken ik nog vanuit mijn kleutertijd. Ik had een abonnement op het magazine en werkte in één keer het hele blad door. Altijd vond ik het jammer dat ik hem alweer uit had, want dan moest ik weer een maand wachten. Gek was ik op de leuke spelletjes, raadsels en opdrachten, die stiekem heel leerzaam waren.

bobo winnen

Ruim 30 jaar later

Afgelopen februari startte mijn Otis op de basisschool in de kleuterklas. Drie keer raden wat hij één van de eerste dagen mee naar huis nam.. Inderdaad, het Bobo magazine! Voor Otis helemaal nieuw, maar voor mij een oude bekende. Gelijk nam hij plaats in zijn werkbankje en begon hij te bladeren. ‘Mam, mag ik mijn stiften?’. Een minuut later: ‘Mam, heb je ook mijn schaar en lijm? Ik ga een werkje maken!’. Zo leuk als Otis het nu vind, vond ik dat vroeger ook. IJverig vraagt hij mij ‘Mama, wat staat hier?’ en na mijn uitleg gaat hij aan de slag. Bladzijde voor bladzijde werkt hij door tot het blad uit is. Super leuk én ook nog heel erg leerzaam!

Spelend leren

Wie is er niet gek op spelend leren? Twee vliegen in één klap! Afgestemd op de leerstof van groepen 1 en 2 én met de input van leraren wordt de Bobo maandelijks samengesteld. De kleuters leren over letters en cijfers, maken knutselwerkjes en kleurplaten en vermaken zich hier uren mee! Mijn ijverige baasje is er gek op! Wist je trouwens dat Bobo helemaal met zijn tijd mee gaat en sinds kort is gaan vloggen? Echte fans volgen vast zijn Youtube kanaal al.

bobo winnen

Win een Bobo pakket: Winterboek + knuffel

Heb jij een kleuter in huis en is deze gek op werkjes maken? Dan heb ik een leuke winactie, waarbij je maar liefst 5 x kans maakt! Wat kun je winnen? Het dikke Bobo winterboek, boordevol verhalen, knutsels en leerzame werkjes over de winter, samen met een Bobo knuffel! Ken jij iemand die je hiermee blij kunt maken? Volg dan snel de volgende stappen om kans te maken.

  1. Like Oh yeah baby op Facebook (en Instagram voor een extra winkans)
  2. Like het bericht op Facebook en laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook wie je met deze prijs wilt verrassen en waarom.

Wacht niet te lang met meedoen, want komende zondag maken we de 5(!) winnaars bekend! Zet hem op allemaal!

We hebben 5 winnaars! Daar gaan we:

Rianne Weer Zomer
Inge Hoohenkerk
Claudia Hofman
Marloes van Oeveren
Marjolein Floor

Gefeliciteerd met jullie prijs! Mail mij even je adres door, dan zorg ik dat de prijzen zsm verstuurd worden. claudia@ohyeahbaby.nl

Kun je geen genoeg van Bobo krijgen? Dan kun je online verschillende werkbladen vinden om uit te printen!

bobo winnen

Meer tips voor educatief speelgoed? Je vindt het op de blog!