fbpx
Menu
Kleding / Style

Kids party outfit inspiratie voor de feestdagen!

Outfits voor de feestdagen… Heb jij daar al over nagedacht? Ik zie mezelf nog vorig jaar, één uur voor de kerstborrel van werk nieuwe pumps passen in de stad en een kwartier voordat ik er moest zijn mijn haren vastdraaien in de krultang… Dit jaar wil ik voor mezelf én de kids goed voorbereid zijn met voor mezelf en beide kindjes een toffe kids party outfit.

Voorbereidingen voor kerst!

Nu de goede Sint en zijn Pieten ons land weer hebben verlaten is het tijd voor het voorbereiden van de komende feestdagen! Wanneer gaan we een kerstboom halen of staat hij stiekem al? Nodigen we mensen uit of gaan we naar familie of vrienden toe? Wat eten we met kerst, ligt er nog iets onder de boom en wat trekken we aan? Heerlijk weer die verse dennengeur in huis, de gezelligheid met alle lichtjes en tijd met elkaar!

Een goede voorbereiding is belangrijk!

Ieder jaar ben ik laat. Kerstontbijt op school, eerste kerstdag of oud en nieuw staat voor de deur en opeens denk ik: ‘Oh shoot, wat moet die kleine aan?’. Op het laatste moment bestel ik iets online met uiteraard het risico dat het niet op tijd binnen is. Iedereen lijkt wel laat te bestellen namelijk. Ook al heb ik dat toffe overhemd voor Otis op tijd binnen, dan betekent dat nog niks. Tijdens het aankleden krijg ik regelmatig ‘Nee mam, dat zit niet lekker!’ en daar sta je met je goede gedrag. Outfit ligt, hallelujah, op tijd klaar, dan wil het kind het niet aan…

Say what?

Dit jaar ga ik mijn leven beteren. Ik ga begin december alvast neuzen en speuren zodat mijn kinderen er spik en span bijlopen. Otis krijgt zijn outfit al een paar keer aan, zodat ik het niet opeens nieuw onder zijn neus schuif. Sadé hoor je niet, die vind alles best. Heerlijk zo’n baby! Sterker nog, voor Sadé ligt haar outfit al klaar! Had je niet gedacht he? 😉

Kids party outfit inspiratie

Bij de Nederlandse webshop Schattige Babykleertjes vind je namelijk niet alleen kids party outfits voor baby’s, maar ook voor grotere kinderen! Merken als Name It, Tumble ’n Dry, BNosy, BESS (burp, eat, shit, sleep), Vingino, Dirkje, Blue Seven, Moodstreet, nOeser, Imps & Elfs, Kidscase en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben alvast in een aantal collecties gedoken en heb wat inspiratie voor je op een rij gezet!

Baby meisjes – Name it

In de decembermaand mag het best wat glimmen en glitteren, vind je niet? Warm bordeaux en stijlvol donker blauw in combinatie met wat glimmers is een gegarandeerd succes!

kids party outfit

Baby jongens – Dirkje

Een stoere jeans in combinatie met een leuke sweater of shirt. Comfy én ze kunnen het na de feestdagen ook nog aan. Dan heb je ook geen risico op ‘Nee mam, dat zit niet lekker’, als je met je goede gedrag een overhemdje hebt klaarliggen. De ‘We are tough cookies’ sweater is mijn favoriet!

kids party outfit

Meiden – Quapi

Wat ik van vriendinnen hoor met grote meiden, is dat het jurkjes moeten zijn met glitter, roze en tule. Here you go, maar dan wel een stoere variant! Zal dit een lievelingsjurk of – outfit worden? Ik ben bang van wel!

kids party outfit

Jongens – BNosy

Grote jongens willen liever een stoere jeans die ze vaker kunnen dragen met een leuk shirt. Wat dacht je van het streepje (ik ben gek op streepjes) of het zwarte shirt met de lichte print? Niet over de top feest met toeters en bellen, maar ze lopen er mooi en stoer bij!

kids party outfit

Wist je trouwens dat er NU in de webshop sale is? Zo scoor je jouw kids party outfit extra voordelig! Ideaal in deze dure maand natuurlijk. Heb jij de kerst party outfit voor de kids al klaarliggen? En mogen ze deze bij jou zelf uitzoeken, of regel jij dat? Ik ben erg benieuwd!

Voor meer kinderkleding merken en inspiratie, kun je een kijkje nemen op de blog!