fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Win 2 x een design lamp voor op de kinderkamer

Ben je nog op zoek naar een stoere lamp voor op de kinderkamer? Dan heb je geluk! Deze week mag ik twee keer een design lamp voor op de kinderkamer weggeven!

Design lamp voor op de kinderkamer

Eerder deze week heb je misschien de blog over Van Tjalle en Jasper voorbij zien komen. Deze twee vrienden en industrieel ontwerpers maken samen stoer Dutch design met een flinke dosis humor erin! Ze richten zich voornamelijk op interieur en de strakke mini spot tafellamp uit hun koker wordt nu uitgebreid met toffe add-ons, zodat je ze kunt ombouwen tot design lamp voor op de kinderkamer!

Astronaut lamp

Loopt jouw kindje vaak met zijn hoofd in de wolken? Droomt hij of zij over de maan en nieuwe werelden die nog niet ontdekt zijn? Dan is de lamp met de astronaut een goede keuze! Deze kleine dappere astronaut klimt omhoog langs de zijkant van zijn raket, klaar om de ruimte in geschoten te worden en misschien wel de wereld te redden!

Kippen lamp

Heb jij thuis een mini-me rondlopen die de oren van je kop kakelt? Staat dat kleine kleppie nooit stil? Dan is deze kip zonder kop lamp wel toepasselijk! Met deze kippenpootjes rent de lamp als een kleine druktemaker de kamer door, alleen wordt het kakelen wat lastig zonder snavel…

Verlichting op de kinderkamer

Heb je op de kinderkamer nog een mooi plekje op de commode of een toffe kast over? Of is er een gezellig hoekje wat nog wel een warm lichtje kan gebruiken? Dan komt deze winactie voor jou misschien wel als geroepen! Deze lampen hebben een stoere uitstraling, door het mooie hout en de donkere afwerking van de randen. Door de natuurlijke houtkleur, past deze lamp perfect in ieder interieur en kun je hem gemakkelijk combineren.

Win jij één van de twee design lampen?

Wordt jij blij van deze lampen? Misschien wil je wel je kleine space invader verrassen of heb je een neefje of nichtje wat gek is op dieren! Het mag allemaal! Welke stappen kun je doorlopen om kans te maken op één van deze twee design lampen:

  1. Like Van Tjalle en Jasper en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook naar welke lamp je voorkeur uitgaat en tag iemand die de andere variant wel zou willen winnen!

We wensen jullie heel veel succes! Komende zondag maken we de twee winnaars bekend, dus houdt ons goed in de gaten… And the winners are… Tara Schut en Marjolein Sprinkhuizen! Gefeliciteerd met jullie prijs! Mailen jullie mij even je adres en voorkeur voor de lamp toe dan komen de prijzen zsm naar jullie toe! claudia@ohyeahbaby.nl