fbpx
Menu
Bouwen / Houten speelgoed / Kind zijn

Houten muziekblokken in verschillende thema’s

De kleintjes onder ons willen we graag stimuleren met kwalitatief en creatief speelgoed! Deze houten muziekblokken zijn hiervan een goed voorbeeld!

Houten muziekblokken

Deze houten muziekblokken zijn erg creatief en speciaal voor kleintjes vanaf 1,5 jaar oud. Ze zijn er in verschillende thema’s. In de savanne serie vind je 11 houten blokken die omgetoverd zijn tot bijvoorbeeld een giraffe, aapje, krokodil, olifant en nijlpaard. Is jouw kindje een echte waterrat? Dan is de serie met het thema zee misschien toepasselijk. Hierin komt er onder andere een matroosje, vuurtoren, boot, zeemeeuw en zeehond voorbij. Voor een boerderij thema kun je er ook terecht, compleet met blokken in de vorm van een hooischuur, koe, varken en konijn.

Geluiden en muziek maken

Iedere serie heeft elf houten blokken waarin verschillenden kralen zichtbaar en onzichtbaar in de blokken verwerkt zitten. Hierdoor krijg je verschillende geluiden bij het schudden. Naast spelen en stapelen, kun je er dus ook muziek mee maken! Ieder blokje maakt een ander geluidje, dus dit is super aantrekkelijk voor kleine kinderen. Hoe leuk is het als ze erachter komen dat ze zelf de muziek maken? Schudden en bouwen maar!

Vilac speelgoed

Vilac is een Frans merk met een grote collectie aan speelgoed, spelletjes en puzzels. Ze maken veel gebruik van duurzame materialen, zoals hout. Laten wij van Oh yeah baby dat nu een groot pluspunt vinden! Het gaat lang mee, zodat er in een later stadium ook broertjes, zusjes of neefjes en nichtjes mee kunnen spelen. In aanschaf is het misschien iets duurder in verhouding tot plastic speelgoed, maar hout gaat praktisch niet stuk en het is een stuk mooier om in huis rond te hebben slingeren.

Deze te gekke sets van elf houten muziekblokken van het merk Vilac zijn verkrijgbaar in de thema’s farm, savanne en sea en kosten €28,95 bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou. Een erg leuk en creatief kado voor een muzikaal kindje!