fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

We geven 2 posters naar keuze weg!

Wie zou er wel een nieuwe toffe poster aan de wand willen van de kinderkamer of de woonkamer? Lees dan vooral even verder, want deze week geven we twee A4 posters naar keuze weg!

Poster inspiratie

Heb je afgelopen maandag de blog gelezen over de poster inspiratie? Zat je al weg te dromen over de kinderkamer (of misschien wel over de woon- of slaapkamer, nadat je eenmaal de website bekeken had)? Dan heb ik leuk nieuws voor je!

Poster voor de kinderkamer of voor jezelf!

Eerder deze week heb ik je leuke posters laten zien voor op de kinderkamer, maar voor jezelf is er ook zat moois te vinden! Een duoposter bijvoorbeeld die je naast elkaar kunt ophangen. Of een gepersonaliseerde poster met jullie woonplaats en de bijbehorende co├Ârdinaten erbij! Zo kun je ook jezelf blij maken als de kamer van jullie kleine al helemaal spik en span is!

Win 2 x A4 posters naar keuze!

Deze week mogen we twee mensen blij maken in samenwerking met Becca’s Studio! Ga om te beginnen dus eens lekker kijken op de website om te zien welke A4 poster je het liefst bij jou thuis aan de muur zou willen zien hangen. Je kunt samen winnen, dus ook je zus, beste vriendin, die leuke collega of zwangere buurvrouw maakt kans! Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Volg Becca’s Studio en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook welke poster jouw favoriet is en tag degene die jij ook een poster gunt! (Kleine tip: als diegene ook weer meedoet voor jullie samen, dan hebben jullie natuurlijk dubbel kans…).

Ga dus lekker neuzen en wacht niet te lang met meedoen. Komende zondag maken we namelijk de twee winnaars bekend, dus wie weet heb jij volgende week al een mooie nieuwe poster aan de muur hangen! De winnaars zijn bekend en dat zijn: Kim Luring en Sylvia van den Boogaard! Gefeliciteerd met jullie prijs! Als jullie mij je adres willen mailen en de poster van je keuze, dan komen ze snel jullie kant op! claudia@ohyeahbaby.nl