fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Walrus kindermeubel: playtime!

Kan jullie speelhoek wel een opknapbeurt gebruiken? Of ben je die sets die je bij iedereen tegenkomt wel zat? Wil je iets bijzonders met een toffe uitstraling? Dan is het walrus kindermeubel wat ik vond misschien iets voor jou!

Design
Dit te gekke meubel is natuurlijk een eyecatcher voor je interieur met het prachtige lichte hout in combinatie met de kleuren van de zee. Multifunctioneel zijn ze ook nog, want in het ‘koppie’ van de walrus kun je wat spulletjes opbergen en zijn ‘ogen’ zijn handige handvatten om de tafel of de kruk te verplaatsen. De poten beelden de grote slagtanden uit en daarmee is het beest compleet! Je begrijpt natuurlijk dat dit mooie ontwerp erg tot de verbeelding spreekt bij kinderen.

Nimio
Het merk wat dit stoere ontwerp op de markt heeft gebracht is het Spaanse Nimio. Met hun slogan: furniture looking for people, richten zij zich op simpel en creatief design van hout. Alle producten worden met zorg gefabriceerd met het milieu in gedachten. Dit ontwerp is een ode aan de walrus, een dier wat sociale interactie en nabijheid belangrijk vindt.

kindermeubel-walrus-nimio

Waterreuzen
Deze strakke waterreuzen zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in een set van drie stuks: een tafel, hoge kruk en lage kruk. Ieder ‘gezichtje’ heeft een andere kleur, maar de kleuren blijven altijd zeetinten. Het is tenslotte een walrus, niet waar?

Details
Wellicht vraag je je af hoeveel ruimte deze set inneemt. De tafel is 48 cm x 38 cm x 46 cm. De krukjes zijn 24 cm x 24 cm x 24 cm en 24 cm x 24 cm x 28 cm. Vrij compact vind ik zelf. Alles is met de hand gemaakt van berkenhout. De afzonderlijke prijzen zijn als volgt:

Walrus tafel: €115,00
Walrus kruk: €85,00
Walrus kruk mini: €79,00
Walrus complete set: €275,00

Niet goedkoop, maar wel erg mooi! Deze set is gewoon in Nederland verkrijgbaar bij de online shop Hoeked.