fbpx
Menu
Kleding / Style

10 x kids denim to die for!

Denim, ik ben er gek op en daarin ben ik denk ik niet de enige. Kids denim is natuurlijk ook super stoer en ook mijn Otis heeft een aardige collectie aan denim overhemden, jeans jacks, denim broekjes, korte broeken en zelfs een overall!

Denim

Je hebt natuurlijk verschillende artikelen in denim, waarbij sommige denims standaard zijn, misschien zelfs een beetje saai, en sommige waarvan het water je in de mond loopt. Dat heb ik dus bij de denims van NUNUNU. Stoere baggy shorts en jeans, te gekke overalls en wijde jurken voor tomboys, I love it!

Complimenten

Otis heeft ieder seizoen items van NUNUNU en meestal als hij deze draagt krijg ik de vraag van welk merk het is. Zelf vind ik het een hoog kwalitatief merk met een stoere uitstraling en originele pasvorm. Doordat de naden net even anders lopen, krijgt een simpele jeans in één keer een baggy uitstraling waar je hebberig van wordt (en in mijn geval: die je stiekem ook voor jezelf wilt hebben 😉 ). Ik wacht dus met smart op een lijn voor volwassenen!

10 x favoriete kids denim

In de zomercollectie van NUNUNU komen zoveel stoere en mooie denim items voorbij, dat ik deze echt aan jullie moet laten zien. Ik heb mijn 10 favorieten voor jullie op een rij gezet, dus wie weet wat inspiratie om die zomergarderobe helemaal compleet te maken.

Een groot deel van de collectie is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Orange Mayonaisse. Welke kids denim is jouw favoriet?

kids denim nununu

nununu kids denim

denim-6
denim-3
kids Denim
denim-10
denim-5
denim-4
denim-11
denim-12