fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Tipi bed voor de mooiste avonturen

Wat is dit tipi bed een droom om in te liggen! Tegen een tweepersoons variant zou ik persoonlijk zeker geen bezwaar hebben!

Slapen en spelen

Waar je in de nacht of misschien nog het middagslaapje heerlijk beschut ligt te slapen in je eigen wereld, zie ik helemaal voor me dat er overdag heerlijk in gespeeld kan worden. Indiaantje, piraatje, kamperen, you name it! Het frame is bijna een podium om je eigen voorstelling in te spelen, een poppentheater bijvoorbeeld. Misschien ga je wel op avontuur het bos in en zit je voor de tent boven een vuurtje je zelf gevangen vis te roken. Je hebt een eigen snoepkraam, waarbij je door je luik de lekkerste snoepjes met geheime toverkrachten verkoopt aan de hele buurt. Of je werkt voor de dierentuin en alle wilde dieren die je in je kamer vangt, die stop je in de kooi, zodat alle bezoekers ze kunnen aaien en bewonderen. Jij als dierenverzorger laat ze natuurlijk de leukste truukjes doen!

tipi bed bobby rabbit

Bobby Rabbit

Dit te gekke tipi bed is van het merk Bobby Rabbit. Bobby Rabbit is de knuffel van de oprichtster, die altijd bij haar was en waar ze de mooiste avonturen mee beleefde. Als merk, staat Bobby Rabbit voor de mooie herinneringen die je maakt in je kindertijd. Het staat voor fun en kwaliteit en dat is zeker gelukt met dit bed!

Tipi bed

Door de speelse driehoek vorm met openingen erin lig je heerlijk beschut en de gaten nodigen uit om je fantasie te gebruiken. Dit bed, waar je stiekem een beetje hebberig van wordt, is gemaakt van berkenhout, dus mooi duurzaam. De afmeting is 215 cm lang, 106 cm breed en 163 cm hoog en het bed is geschikt vanaf 2 jaar en ouder. Mijn Otis zou echt door het dolle heen zijn met zo’n bed! Ik zie het helemaal voor me… Jammer voor hem, wil zijn moeder hem zo lang mogelijk in een ledikant in een slaapzak, zodat hij zijn bed niet zelf uit kan komen. Wie weet op een dag…

Tipi-bed-bobby-rabbit-oyb

Dit tipi bed is verkrijgbaar in de Bobby Rabbit webshop voor £399. Buiten de UK moet je even contact met ze opnemen ivm verzendkosten. Als je een handige Harry in de buurt hebt, dan is dit vast ook zelf goed te maken. Ik kijk opa even lief aan als het moment daar is… 🙂