fbpx
Menu
Style / Zwemkleding

Veilig en cool in de zon met Beach & Bandits

Hier is een nieuwe periode aangebroken: Otis zijn eerste zomervakantie! Tijd om nóg meer dan normaal te genieten van het mooie weer, nieuwe herinneringen te maken en op avontuur te gaan! Dit doen wij natuurlijk wel veilig en cool in de zon…

veilig en cool in de zon

veilig en cool in de zon

Zomervakantie!

De zomervakantie is gestart! Vrijdag was hier de laatste korte schooldag en dan is het WEKENLANG geen wekker op alle doordeweekse dagen. Niet dat ik die iedere dag nodig heb hoor, wees maar niet bang. Mijn ‘schone slaper’ is soms al met de kippen op stok, maar soms heb ik geluk… Tijdens de normale schoolweken gaan we eigenlijk al vaak erop uit. Omdat ik parttime werk en mijn eigen bedrijf heb, ben ik super flexibel. Op de woensdag en maandag middagen zijn we dus ook vaak buiten te vinden. In de zomer hebben we hier extra veel tijd voor: hoera!

veilig en cool in de zon

veilig en cool in de zon

UV werende kleding

Met dat heerlijke weer wil ik Otis wel goed beschermen. Dat doe ik uiteraard met een goede en hoge zonnecrème op natuurlijke basis (denk aan Naïf, Weleda, Biodermal), maar ook met UV werende kleding. Beach and Bandits is hiervoor één van mijn favoriete merken, door de leuke prints, quotes en uitstraling. UV werende kleding is op deze manier super cool én ook nog eens veilig voor je kindje!

Veilig en cool in de zon met Beach & Bandits

Wist je dat verbranden door de zon in de kinderjaren een grotere kans heeft op het ontwikkelen van huidkanker op latere leeftijd? Niet leuk om te horen, maar helaas wel de realiteit. Smeren dus met factor 50, zonnehoedjes en petten op én natuurlijk veilige zwemkleding! Dan ben je bij Beach & Bandits aan het goede adres!

veilig en cool in de zon

veilig en cool in de zon

Ananassen met zonnebrillen, strepen en veren. Palmbomen, kwallen en regenbogen. Schelpen, oogjes em pratende zeesterren. Alles wat je dat zomerse gevoel geeft is aanwezig in de toffe shirts, shorts en zwempakken! Otis heeft ook een shirt in de kast liggen wat perfect werkt! Een musthave voor een heerlijke zomer!

Je vindt de collectie in de Beach & bandits webshop! Vanaf €19,95 heb je een zwembroek, vanaf €29,95 een top en je betaald €39,95 voor een badpak. De beste investering om je kids veilig en cool in de zon te laten spelen!

Fijne vakantie allemaal!