fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Vakantie = aan!

Hoera! De zomervakantie is hier VANDAAG begonnen! Voor Otis dan he? Ik moet nog wel even werken, maar ook niet lang meer tot mijn verlof… Vakantieplannen zijn in de maak!

Zomervakantie

Otis had vandaag zijn laatste schooldag. Hij is natuurlijk pas in februari gestart, maar ik vind het voor hem heerlijk dat hij even een paar weken helemaal niks hoeft! Nog even lekker quality time, voordat de aandacht verdeeld gaat worden met een babybroertje of -zusje. Ik heb officieel na de derde week van augustus verlof van mijn parttime baan, maar…. ik heb ook nog vakantiedagen staan. Hier ga ik nog zeker wat van opnemen natuurlijk!

vakantieplannen

Vakantieplannen

De vakantieplannen zijn een beetje rommelig dit jaar. We zitten natuurlijk nog vol in de voorbereidingen in huis voor de baby! Otis heeft een nieuwe eigen kamer. Nu is de woonkamer aan de beurt en daarna gaan we door naar de babykamer. Mijn deadline was 31 juli klaar in huis, maar of dat lukt… Gelukkig zitten we nu op bijna 31 weken, dus we hebben nog tijd. Ook zal de baby de eerste periode in de co-sleeper slapen, dus mocht het kamertje nog niet 100% af zijn, dan is dat geen wereldramp.

Kamperen?

Een beetje afhankelijk van wanneer we klaar zijn in huis willen we graag gaan kamperen. We zijn aan het speuren naar tenten, dus wie weet waar we deze zomer op avontuur gaan. Ik wil eigenlijk niet te ver weg meer gaan en in september weer thuis zijn, dus het zal in de komende weken allemaal gaan gebeuren wellicht. Otis gaat misschien ook nog met zijn vader op vakantie, dus het is even kijken hoe de zomer verloopt.

vakantieplannen

En de blog dan?

Ondanks dat ik vakantie neem, blijf ik wel gewoon bloggen. Ik vind het super leuk om te doen! Uiteraard blijf ik jullie graag vervelen met mijn persoonlijke verhalen en de leukste inspiratie. Deze blijven jullie dus gewoon voorbij zien komen. Alleen iets minder vaak, maar dat ik oké. Ik hoop namelijk dat jullie deze zomer ook lekker gaan focussen op jullie mooie kindjes, zwangerschappen, liefdes of single mama avonturen. Even quality time en minder achter de mobiel of de laptop. Dan ga ik genieten van de laatste loodjes van mijn zwangerschap, mijn mooie gezin én wie weet een vakantie!

Wat zijn jullie plannen deze zomer? Geniet van de mooie zomer allemaal!