fbpx
Menu
Style / Tassen

Een knuffel als tas!

Als baby komt alles eerst uit de luiertas, maar er komt een moment dat je je eigen tas krijgt! Deze zijn extra leuk voor de kleintjes, want het zijn knuffeldieren. Een knuffel als tas, is twee in één!

Knuffel als tas

Ik had er vroeger ook één. Ik was namelijk gek op knuffels. Een grote olifant was stiekem een tas met een flap over de buik en een rits over zijn rug. Als we op visite gingen, dan nam ik hem mee en propte ik hem vol met dingen waar ik mee kon spelen. Alsof ik volwassen was, liep ik met de schoudertas door de kamer te paraderen, al druk oefenend voor het echte werk later. 😉

Een eigen tas!

Als kind is het natuurlijk fantastisch om een eigen tas te hebben. Mama heeft er één, dus dan willen ze ook zelf een tas om spullen in mee te nemen. Of je het nu gebruikt als jullie een uitje hebben naar de dierentuin, met een eigen beker met drinken en wat lekkers erin. Tijdens een lange autorit met een kleine dino erin of wat andere poppetje en rommeltjes om mee te spelen. Misschien bij een bezoekje aan oma, waarbij de tas volgestopt kan worden met spullen die verzameld zijn. Denk aan steentjes, veren, dennenappels en andere rommeltjes. Een kindje vindt een eigen tas vaak ontzettend leuk en voelen zich daardoor al heel volwassen!

Knuffel tas van Moulin Roty

Vooral voor de kleintjes is een knuffel als tas natuurlijk extra leuk! Hij is zacht, dus er kan mee gespeeld worden. Als ze eenmaal de ritssluiting onder de knie hebben, dan worden er vast afgekloven Liga’s in verstopt. Bij een uitje kunnen ze hem meenemen en mogen ze zelf iets van hun speelgoed uitzoeken, wat ze leuk vinden om mee te spelen.

Dierenvriendjes

Deze vrolijke en zachte dierenvriendjes van het merk Moulin Roty gaan met je mee  op stap om de mooiste avonturen te beleven! Ga je voor de stoere oranje leeuw, de grappige grijze olifant, het gezellige roze nijlpaard, de leuke blauwe beer of de funky paarse wat-is-dit-eigenlijk-voor dier? Ze koesten €39,95 en zijn verkrijgbaar bij De Kleine Zebra.