fbpx
Menu
Kleding / Style / Twinning

Mickey Mouse sweaters voor het hele gezin!

Ben je ook zo’n Mickey Mouse fan? Dan heb ik iets tofs voor je gevonden! Mickey Mouse sweaters voor het hele gezin!

Mickey Mouse

Mickey Mouse is toch iconisch en blijft ontzettend leuk! Generaties zijn ermee opgegroeid en het spreekt iedereen aan. Ook Otis, terwijl hij echt niet dagelijks de Mickey Mouse Club kijkt. Dat vriendelijke snoetje en die grote oren zijn top!

Hoe is Mickey Mouse ontstaan?

Wist je trouwens hoe Mickey ontstaan is? Walt Disney was in het begin helemaal niet zo succesvol. Hij kon zijn personeel niet betalen en ging zelfs een paar keer failliet. Het kostte zoveel geld om de animaties te maken en er werd weinig voor betaald. In de tijd dat hij niks meer had was er een muisje die steeds bij hem bleef en wat voor hem zijn houvast was. Dat kleine muisje werd later de inspiratie voor Mickey Mouse en daar begon zijn succes verhaal!

Sweaters voor het hele gezin

Het is natuurlijk super leuk om een statement te maken en met het gezin in dezelfde sweater te lopen. Niet alleen als je naar EuroDisney gaat, maar ook gewoon tijdens een lekkere wandeling in het bos. Naast het feit dat Mickey natuurlijk een icoon is, laat je zien: wij horen bij elkaar. Ik zie Otis en mezelf wel in deze sweaters banjeren!

Mickey Mouse sweaters voor het hele gezin

Deze toffe family sweaters kwam ik tegen op Etsy! Twee zussen startte ST Family en maken kleding voor moeder en kind, vader en kind én sweaters voor het hele gezin! Deze Mickey sweaters sprongen er voor mij gelijk uit. Je koopt ze dus ook per set. Deze items komen uit Bulgarije, dus je het ze niet morgen in huis, maar dat mag de pret niet drukken lijkt mij!

Wil jij ook twinnen in deze stoere Mickey Mouse sweaters voor het hele gezin? Voor een set voor papa, mama en kind betaal je €26,50 voor de sweaters voor volwassenen en €23,00 voor een kindertrui. Ze hebben trouwens ook pyama’s voor het hele gezin, als dat jouw ding is ;-). Twin ze!