fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Vans en Toy Story in de mix!

Het was 1995 toen de eerste Toy Story film uitkwam. Dat was natuurlijk een knaller met al dat speelgoed wat tot leven kwam en eigen avonturen beleefde. Het schoenenmerk Vans en Disney maakte een vette mix!

Voor volwassenen en kinderen

Niet alleen voor volwassenen, of moet ik zeggen ‘ook’ voor volwassenen…? De eerste Toy Story kwam natuurlijk uit in onze jeugd, dus vinden de kinderen van nu dat ook leuk? Ja, dat denk ik wel! De figuren zijn zo ontzettend leuk en herkenbaar!

vans-toy-story-oh-yeah-baby-4

Karakters uit Toy Story

Ken je Woody nog, de sherrif en pop die bevriend was met ruimtevaarder Buzz Lightyear? Ze hadden een grote club vrienden om zich heen en beleefden verschillende avonturen. Het roze varkentje Hamm, de hond Slinky Dog met lijf als springveer en natuurlijk de liefde van Woody: Bo Peep.

vans-toy-story-oh-yeah-baby-2

Vans en Toy Story

Al deze figuren komen terug in de speciale Vans collectie, in combinatie met de Disney Pixar film Toy Story. De bekende slip-on modellen zijn hiervoor gebruikt, maar ook de lage veter sneakertjes! Ze zijn er voor baby’s vanaf maat 19 tot en met maat 35 voor grotere kinderen.

vans-toy-story-oh-yeah-baby-3

Mini-me

Wil je graag met je kleine twinnen? No problem! Voor volwassenen zijn dezelfde modellen en prints beschikbaar, dus je kunt zelfs als een complete Toy Story familie voor de dag komen!

Krijg je al jeuk aan je voeten bij het zien van deze schoenen? 😉 Voor kinderen zijn ze beschikbaar vanaf €45 en €55 en voor volwassenen vanaf €75 tot €90. Kun je er geen genoeg van krijgen? Ze hebben ook rugtassen, shirts, sokken en petten in de collectie voor de echte die-hard fans!

To infinity and beyond……..