fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Mooie monochrome kalenders voor 2016!

Lieve allemaal, het nieuwe jaar is weer begonnen! Otis en ik wensen jullie allemaal een te gek 2016 met veel mooie, nieuwe belevenissen, veel liefde en gezondheid! Wij staan alweer te trappelen om jullie ook dit jaar op de hoogte te houden van de leukste en stoerste producten en merken op het gebied van kidslifestyle!

Of er nu goede voornemens zijn of niet (in mijn geval weten jullie mijn antwoord al ;-)), laten we het in ieder geval overzichtelijk houden! Hoe kan dit beter met een toffe kalender voor aan de muur! Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Dan laat ik jullie mijn twee favoriete monochrome kalenders voor 2016 zien!

1.Stendig

Mijn all time favourite die natuurlijk veel te duur is voor een kalender. Toch wil ik hem jullie niet onthouden! Deze eyecatcher is zeer geliefd onder de gadget- en design freaks en dat snap ik gelijk! Mooi strak, super groot van formaat (91 cm hoog bij 121 cm breed), retro en toch modern en past daardoor in veel interieurs. Op een hip kantoor kan deze natuurlijk helemaal niet ontbreken!

Stendig kalender 2016 – $44,00 (Deze komt uit de US dus hier komen nog verzendkosten bij. Je kunt hem natuurlijk ook door iemand laten meenemen.)
Stendig kalender 2016 – €65,00 (Je kunt heb ook dichterbij online bestellen, maar je ziet dat hij dan een stuk duurder is.)

2. Meeny Miny

Mijn favoriete Australische webshop met toffe posters heeft ook een prachtige jaarkalender in het assortiment die verkrijgbaar is in het zwart of wit. Hiernaast kun je kiezen uit een strak of meer traditioneel lettertype. Ook deze is lekker aan de maat. Hij is namelijk verkrijgbaar in A2 en A1. Duidelijker kan niet!

Meeny Miny 2016 kalenders – vanaf $44,95 (afhankelijk van de maat)

monochrome-kalenders-2016-collage