fbpx
Menu
Sieraden / Style

Met Chewbeads sieraden kun je knagen op kettingen!

Niet door mij, no worries! Veel kleine kinderen doen van alles in hun mond, waaronder jou sieraden en vooral kettingen als ze dan toch op je heup hangen. Ja, je probeert er toch florissant uit te zien ondanks de 3:15 slaap van vannacht… Helaas is dat geen grap nee, mocht ik willen! Oorbellen draag ik al een tijd niet meer, anders had ik nu oorlellen gehad waar de meeste primitieve stammen jaloers op zouden zijn. My baby has no mercy!

Otis loopt als een kievit, maar toch weet hij bij het eerste het beste wat hem tegenzit zijn armpjes naar mij uit te steken en heel zielig te kijken. Als ik niet opschiet gaat hij huilen, van standje 1 naar standje 5 in 10 seconden, dus ik kan maar beter snel zijn! ‘Hé, wat hangt daar?’ en hop daar gaat het alweer zijn mond in. Mijn ketting dus… ‘Nee bah!’ ‘Bah?’ ‘Ja, bah!’. Hij weet dondersgoed dat het niet mag en vies is, maar horen en luisteren zijn twee totaal verschillende dingen. Naast het feit dat ik het vies vind is het ook gevaarlijk, straks schiet er iets los en er kunnen ook allerlei giftige stoffen in zitten.

Chewbeads springt hier goed op in, want zij komen met een mooie lijn aan kettingen, armbanden en bijtringen van veilige siliconen, waarop de kleintjes heerlijk los kunnen gaan. Kwijlen, knagen en kauwen is geen probleem op deze sieraden. Ook ziet het er fantastisch uit, zijn het leuke styles in diverse kleuren, die onderling ook super te combineren zijn! Leuk idee voor een babyshower of kraamfeest! De kettingen kun je bestellen vanaf €24,95, de armbanden vanaf €13,95 en de bijtringen zijn €14,95. Chewbeads sieraden kun je in Nederland nu nog alleen krijgen bij Amstelmam, dus je hebt nog iets exclusiefs ook!

chewbeads-sieraden