fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Dutch Mom Blog Awards 2015!

Als je deze blog volgt dan volg je waarschijnlijk ook een aantal andere blogs, dat doe ik ook en vind ik super leuk! In het buitenland zijn er al jaren awards speciaal gericht op het momblog segment en Esther Buitendijk, eigenaar van de blog Urban Moms en bloggersnetwerk Blogstreet heeft vorig jaar voor het eerst een Nederlandse versie gelanceerd!

Dutch Mom Blog Awards 2015
Nu zijn deze week de nominaties voor de Dutch Mom Blog Awards 2015 bekend gemaakt, waar jullie misschien wat bekende, maar ook wat nieuwe blogs in terug zien komen! Zie hier de nominaties voor dit jaar:

Categorie Fashion & Lifestyle:
Elle Milla
Life with Faye
The Door in the Wall

Categorie Interieur & Lifestyle:
Barts Boekje Junior
Citymom
&Suus

Categorie Parenting:
Famme
Kelly Caresse
Mini Me

Stemmen!
Zit jou favoriet ertussen? Zorg er dan zeker voor dat je stemt via deze link! Dat heb ik ook al gedaan en ik ben heel benieuwd naar de uitslag :-). Daarvoor moeten we helaas nog even geduld hebben tot 17 september, want dan worden ze uitgereikt in de Bugaboo store in Amsterdam.

Talent Award | Beste Instagrammer
Naast deze nominaties zijn er ook nog twee andere prijzen te winnen: Talent Award en Beste Instagrammer. Daar zijn nog geen nominaties voor bekend, maar je kunt zelf jou favoriete blog of instagrammer aandragen door een e-mail te sturen naar info@momblogawards.nl. Op 1 september worden deze nominaties bekend, dus dat wordt nog best spannend! We zijn nu precies 9 maanden bezig met Oh yeah baby en we durven eerlijk gezegd niet eens te dromen van een nominatie!

Hebben jullie nog favoriete blogs die hier niet tussen staan? Deel gerust je tips, ik ben heel benieuwd!

dutch-mom-blog-awards-genomineerden-2015