fbpx
Menu
Accessoires / Style

UV werende zonnehoedjes van 0-3 jaar!

Het koppie van je kleintje goed beschermen tegen de zon, doe je natuurlijk met een goede natuurlijke zonnecrème met hoge factor. Natuurlijk ook met UV werende zonnehoedjes! Na de petjes van laatst, kwam ik nu cuties van zonnehoedjes tegen…

uv werende zonnehoedjes

Zonnepetjes en zonnehoedjes

Een paar weken geleden schreef ik al over de liefste zonnepetjes voor de ukkies. Deze cuties zijn van het merk Liewood en nu kwam ik wéér een ander leuk merk tegen, dit keer met zonnehoedjes, dus een iets ander model, maar niet minder leuk!

uv werende zonnehoedjes

UV werende kleding

Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik fan van UV werende zwemkleding. Otis loopt nooit zonder UV shirt als we een dag aan een strandje zitten of de duinen ingaan. Ik vind zijn huidje met vier jaar oud nog steeds erg kwetsbaar. Het is voor mij niet nodig dat hij er bloot bij loopt, dus bescherm ik hem tegen de zon met deze UV werende shirts. Ze zitten heerlijk en het is voor mij ook nog eens minder smeren ;-).

uv werende zonnehoedjes

UV werende zonnehoedjes

Hij draagt ook vaak een pet, maar deze is eerlijk gezegd niet UV werend. Nu kwam ik super stoere UV werende zonnehoedjes tegen, dus win-win! De kindjes zijn extra goed beschermd en hebben geen last van de zon. De afgelopen periode hebben we natuurlijk ontzettend geluk gehad met het weer, dus zo’n hoedje is geen overbodige luxe!

Zonnehoedjes voor de kleintjes

Deze schattige hoedjes zijn van het merk Trixie baby en zijn al beschikbaar vanaf 3 maanden oud tot en met 3 jaar oud. Te klein voor mijn Otis dus, maar voor mijn tweede productie zijn deze volgende zomer perfect! Op de website staat een handig lijstje met verschillende hoofdomtrekken, dus je kunt gewoon even meten om te weten welke maat je moet bestellen.

uv werende zonnehoedjes

Er zijn zes leuke variaties in print verkrijgbaar én er zit een lintje aan, zodat ze netjes op het hoofdje blijven zitten. Ga jij voor het mintgroene hoedje met schaapjes, de zwart-witte met katjes, of de lichtblauwe met gele bananen erop? Misschien wil je wel een witte met rode krokodillen, een gele met witte diabolo vorm of een stoere ecru versie met gestippelde cheeta’s erop! Veel keuze en allemaal leuke prints!

De zonnehoedjes zijn leuk geprijsd, namelijk €14,50 en je vindt ze bij De Gele flamingo!