fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

Handgemaakte organic baby- en kindermode van Nederlandse bodem

Het liefste kies je natuurlijk de zachtste stoffen uit voor je kleintje. Dit mooie merk gebruikt voor hun organic baby- en kindermode veilige stoffen én ze maken alles zelf!

Organic baby- en kindermode

Ik volg al een tijdje een account op Instagram: Adam en de kleine wolf. Dit is geen sprookje, maar wel een handgemaakte kledinglijn voor kinderen van nul tot vier jaar oud. Dit jonge gezin ontwerpt, print en maakt alles zelf van GOTS gecertificeerde organic stoffen. Zacht én veilig voor de tere baby- en kinderhuid! Deze stoffen zijn op een eerlijke manier geproduceerd en er zijn geen chemicaliën gebruikt om deze samen te stellen of te kleuren.

Adam en de kleine wolf

Deze zomer staan de volgende twee onderwerpen centraal in de collecties: Bees and Berries! Bessen en bijen zijn favoriet van Adam, het eerste kindje in dit gezin. Deze zie je terug in de leuke prints in de zomercollectie! Ze hebben gekozen voor een zachte groen in combinatie met off white. De bij komt terug in een grote versie op een top, maar ook als all-over print op een top of playsuit. De frambozen zijn te vinden op stokjes, maar ook als all-over print op de playsuits en tops. Naast deze twee artikelen zijn er ook nog bloomers in het assortiment.

Playsuits voor de zomer

In de zomer zijn deze playsuits echt te gek voor de kleintjes. Met één artikel ben je klaar en ze kunnen hierin heerlijk bewegen en ravotten. Perfect voor een dag in het park of mee in de koffer op vakantie. Onderaan kunnen ze open, dus de luier-routine is geen gedoe. Deze playsuits zijn lekker met korte pijpjes en mouwtjes. Ideaal voor warme zomerdagen in deze frisse kleuren. Otis heeft ook iedere zomer playsuits in zijn kast liggen. Het ziet er zo ontzettend cute uit! Ik neem het ervan, zolang hij nog lekker klein is.

Wat vinden jullie van dit Nederlandse merk? De organic baby- en kindermode van Adam en de kleine wolf is verkrijgbaar in de webshop.