fbpx
Menu
Kleding / Style

Unisex kindermode uit Berlijn!

Af en toe ontdek je een nieuw merk kindermode, waar je gelijk enthousiast van wordt. Waarvan alles klopt en waarvan ook je hart wat sneller gaat kloppen. Dit is er zo eentje!

unisex kindermode monkind

Inspiratiebron

Valeria groeide op in de voormalige Sovjet-Unie en was daar één van de meest veelbelovende kunst- en modestudenten. Het zat er dus al vroeg in. Ze startte na haar studie met haar eigen damesmode label, maar toen ze vijf jaar geleden voor het eerst moeder werd, besloot ze het over een andere boeg te gooien. Haar kind werd haar grootste inspiratiebron.

unisex kindermode monkind

Unisex kindermode van Monkind

Waarom wordt ik juist van dit merk enthousiast, zul je misschien denken? Monkind gebruikt mooie stoffen, hebben te gekke prints en de pasvorm is top. Het zit strak waar het strak moet zitten en is baggy op de goede plekken. Baggy zonder kolossaal te zijn, precies wat je zoekt! De bestseller is één van mijn favorieten: een mooie onesie in een tuinpak ‘look’ met een baggy en unisex pasvorm. Deze is er in verschillende stoffen en kleuren en zit natuurlijk heerlijk comfortabel! In deze collectie vind je een mooie combinatie van grijs tinten, strepen, zacht oud rose, grafische prints én prints met tijgers.

unisex kindermode monkind

Visie

Monkind is een familiebedrijf en ze vinden het erg belangrijk om verantwoord bezig te zijn. Ze gebruiken dus alleen maar lokale en organische materialen. Ze produceren deels zelf in hun studio, maar besteden het ook uit aan een GOTS gecertificeerde productie faciliteit in de buurt. Ze staan voor een subtiel, stijlvol en tijdloos merk. Dat is in mijn ogen zeker gelukt!

unisex kindermode monkind

Verkrijgbaar

Deze stoere unisex kindermode is verkrijgbaar in hun eigen webshop en gelukkig is het ook in Nederland verkrijgbaar. De Nederlandse webshop Toddlers and Tees heeft een mooie selectie in de shop staan, waar je je op kunt uitleven!

13669127_1038915682823503_6166932772605131846_n