fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Van babybed naar bureau!

Soms kom je wel eens een product, of in dit geval een meubel tegen, waarvan je denkt: dikke vette wow! Ik hou van design en ik hou van multifunctionaliteit. Hou je vast… Dit kindermeubel is een babybed, peuterbed en bureau in één!

Say what?

Jazeker, het bestaat en uiteraard denk je: waarom heb ik dat niet bedacht! Briljant toch? Je besteedt al veel geld aan kindermeubilair, dus als je dan iets kunt aanschaffen waar je zeker 10 jaar of langer mee kunt doen, dan haal je je geld er zeker uit! En dan mag het best iets meer kosten aan design om al die jaren dat je ermee doet te compenseren, vind je niet? 😉

babybed naar peuterbed 1

Wie – wat – waar

Deze prachtige bedjes of bureau’s, hoe je het noemen wil, worden gemaakt van gecertificeerd berkenhout in Italië en verkocht in Australië. Niet echt naast de deur, maar er zijn vast veel handige moeders, vaders of opa’s in de buurt die lekker kunnen klussen. Bij het in elkaar zetten van dit bedje komt er geen metaal aan te pas en heb je voldoende aan de houten verbindingsstukken en een hamer.

Design

Je ziet het zelf, dit kindermeubel ziet er van zichzelf al te gek uit. Door de openingen aan de voor- en achterzijde van het bedje voelen kindjes zich beschut, maar toch ook niet opgesloten. De bodem is uiteraard verstelbaar tot verschillende hoogtes en de ventilatiegaten zijn in de bureau-stand houders voor bakjes. Handig voor rommeltjes!

babybed naar peuterbed 3

Multifunctioneel

Van babybed die je op verschillende hoogtes kunt instellen, verwijder je met gemak de voorkant, waardoor het een stoer peuterbed wordt. Is je kleine hier uitgegroeid? Geen probleem! Dan draai je hem om tot een cool bureau, waar ze zelfs als tieners eventueel nog huiswerk aan kunnen maken!

Mooi bedacht, mooi gemaakt en mooie design! Dit multifunctionele kindermeubel is verkrijgbaar in de Australische webshop Kids Interior Designs, maar ik zou er eerst een handige broer naar laten kijken als ik jou was. We blijven tenslotte Hollanders 🙂

babybed naar peuterbed 2