fbpx
Menu
Accessoires / Style

Happy sokken voor het hele gezin

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een standvastige sokken-style heb en die heb ik al jaren. Zelfs decennia denk ik. Erg sprankelend is het niet en misschien moet ik een style switch maken…

Kleur bekennen

Waar gaat het over, zul je misschien denken? Mijn sokken. Die zijn altijd zwart. Geen kleur, geen stip, geen streep, al helemaal geen cartoon figuurtjes, gewoon zwart. Nu kun je zeggen: altijd goed. Je kunt ook zeggen: saai. Ik wist van het bestaan van dit leuke sokken merk af, maar opeens viel het kwartje… Misschien moet ik meer kleur gaan bekennen!

14-happysocks-lookbook-fw16

What the sock?!

Als ik de collectie van het merk Happy Socks bekijk, dan doet het merk zijn naam eer aan. Ik wordt er inderdaad erg vrolijk van! Dat terwijl ik eigenlijk nooit iets met sokken had. Nou ja, mijn warme Soxs voor de winter zijn natuurlijk een uitzondering. Ik kan echt niet meer zonder met mijn koude kakken! Maar goed, blije sokken dus!

Voor het hele gezin

Wat juist zo leuk is, is dat je deze blije eitjes aan je voeten hebt in verschillende maten. Dan bedoel ik papa maten, mama maten, kinder maten én baby maten! Hoe cool is dat om als gezin in vrolijke sokken rond te banjeren? Heerlijk voor een regenachtige zondag binnen, maar ook een leuk grapje voor degene die het opmerkt tijdens jullie uitje naar de dierentuin. Er zijn ook sets verkrijgbaar om jezelf of een ander kado te doen. Normaal klinken sokken als kado nu niet heel spannend, maar in dit geval is het helemaal niet erg om te krijgen lijkt mij!

xir08-9000

Limited editions

Er zijn ook limited editions verkrijgbaar, onder andere van één van mijn heldinnen Iris Apfel. Deze briljante dame is met haar 95 jaar oud nog steeds een mode icoon en voorbeeld voor veel liefhebbers van mode en interieur. Volgels, konijntjes, schapen en geometrische vormen zitten er onder andere in haar collectie. Als ik deze sokken aanschaf, dan mag ik daar eerst mijn garderobe voor aanpassen ;-).

Alle sokken voor het hele gezin zijn online verkrijgbaar vanaf €9,00

sokken voor het hele gezin happy socks